Jobbik: A Fidesz csak blöfföl a halálbüntetés-vitával

2015. május 14. 11:37

A párt szerint ha a kormány komolyan gondolta volna az érdemi vitát a halálbüntetésről, akkor legalább aláírták volna az erről szóló parlamenti vitanapra vonatkozó kezdeményezésüket.

2015. május 14. 11:37

A Jobbik szerint a Fidesz nem gondolja komolyan a halálbüntetésről szóló vitát, hiszen még mindig nem írta alá a parlamenti vitanapra vonatkozó kezdeményezésüket. Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ha a kormány komolyan gondolta volna az érdemi vitát erről a témáról, akkor rég kezdeményezte volna azt; ehelyett azonban még a Jobbik vitanap-kezdeményezését sem írták alá a fideszes képviselők.

A képviselő értékelése szerint Orbán Viktor miniszterelnök hazudott, amikor azt mondta, hogy napirenden kell tartani a kérdést, a témát szerinte a kormánypárt népszerűségvesztése miatt akarták „meglovagolni”. A parlamenti vitanap lehetne a „nulladik lépés”, s a Jobbik elképzelései szerint ezt követné egy széleskörű társadalmi vita a halálbüntetésről – fejtette ki Mirkóczki Ádám.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. május 14. 19:16
LEESETT??? IDŐBE TELT
cutcopy
2015. május 14. 16:09
A Jobbik csak blöffölt az EU tagság népszavazással..
afterall33
2015. május 14. 14:53
Az egészben csak a nyitó képen szereplő két boxoló érdekes mivel valaki megtükrözte, és a neokommunista fidesz került a jobb oldalra.
Viz Elek
2015. május 14. 14:43
Érdekes módon a fidesznyikok azt állítják, hogy a ballib és a jobbik összejátszik. A ballibek azt, hogy fidesz-jobbik együttmüködés alakult ki. Ezzel közvetett módon mindkettő azt ismeri el,hogy a jobbik megkerülhetetlen! /De isten bizony ők nem működnének egyűtt egy fasiszta rasszista náci párttal. Holott a jobbik számtalanszor kijelentette, hogy egyik módszerváltó pártal sem kíván koalícióra lépni. Pedig igény lenne rá mindkét részről, ha az árban megegyeznek, és a jobbik hajlandó lenne titkos paktumot kötni velük. De az sajnos nem megy, pedig bizonyos hajlandóság egyesek részéről itt is lenne rá!/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!