A németek is bekérették a magyar nagykövetet

2015. június 24. 11:45

Bekérette kedden a német külügy Magyarország berlini nagykövetét a Dublin III. rendelet egyoldalú felfüggesztése miatt. Azt kifogásolták, hogy Magyarország nem konzultált senkivel a lépés előtt. Kedden az osztrákok is bekérették a magyar nagykövetet.

2015. június 24. 11:45

Bekérették a német külügyminisztériumba Czukor József magyar nagykövetet, amiért Magyarország egyoldalúan felfüggesztette a Dublin III. rendelet alkalmazását – tudta meg a vs.hu. A portál úgy tudja, hogy a német kormány az osztrákhoz hasonlóan azt kifogásolta, hogy a magyar kormány előzetesen senkivel nem konzultált az ügyben. Arra is felhívták a figyelmet, hogy a magyar kormány nem függesztheti fel egyoldalúan egy kötelező uniós rendelet alkalmazását.

Kedden az osztrák külügyminisztérium is bekérette a bécsi magyar nagykövetet, akivel ugyanilyen aggályokat közöltek. Kedd este Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter fel is hívta telefonon Szijjártó Pétert és figyelmeztette: Magyarország eljárása negatív következményekkel járhat, Ausztria pedig mindezt ezt nem tűrheti el – írja a 444.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyetmondok
2015. június 24. 13:07
Kéressük be mi is...,osztjónapot,kérdezzünk rá bátran és egyenesen,hogy is vót az 44 márciusában.. Mit képzelnek ezek...,csak mert az AUDI,Merci,Bosch,stb. nélkül mínuszos lenne a GDP a magyar adat?!
vigyor
2015. június 24. 12:35
...megy a hiszti ezerrel, hát micsoda dolog már kérem, hogy egy peremország nem fogadja a birodalom belsejéből kitoloncoltakat, skandalum kérem, skandalum!
korona
2015. június 24. 12:29
Akárhogy szépítik egyesek a dolgokat, az EU kirabolja Magyarországot, és azt folyamatosan. Kilépni belőle! Kilépni a bűnszövetkezet NATO-ból! Magyarország, ha kicsi is, mégis BIRODALOM!
korona
2015. június 24. 12:27
Észhez tértek a "vezetőink"? Végül is a MAGYAR FAJ fennmaradása a tét. Nem játszhatják el Szent István népét és országát! És a Trianont is állandóan parázson kell tartani. Nem kell törődni itt semilyen EU-val, elsődleges feladat a HAZA és a NEMZET MEGŐRZÉSE !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!