Zöld utat kaptak a határvadászok

2015. augusztus 24. 20:33

Jóváhagyta Papp Károly országos rendőrfőkapitány ötletét a határvadász egységek felállításáról a belügyminiszter.

2015. augusztus 24. 20:33

Pintér Sándor belügyminiszter jóváhagyta Papp Károly országos rendőrfőkapitány elgondolását a határvadász egységek felállításáról és felkérte, hogy intézkedjen a szakmai, logisztikai feladatok részletes kidolgozásáról – közölte a Belügyminisztérium hétfőn az MTI-vel. Az országos rendőrfőkapitány 48 órán belül tájékoztatást ad a magyar-szerb államhatár rendjének védelmét kiegészítő rendőri egység létrehozásáról.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt keddi kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy határvadász századok jönnek létre a rendőrségen belül, több ezer rendőrt vezényelnek a déli határra, hogy megvédjék a határszakaszt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a miniszterelnök a kormány javaslatára kérte azt belügyminisztertől, hogy a rendőrség szervezetén belül határvadászszázadokat állítsanak fel.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2015. augusztus 24. 23:37
És mi lesz a feladatuk? Tárt karokkal várják az illegális betolakodókat? Úgy tűnik, hogy a kerítés csak több milliárdos "adtunk a szernek egy pofont" megoldás. Elég a töketlenkedésből. Játsszon a kormány nyílt kártyákkal. Hány százezer zsoldost akarnak letelepíteni az ötezer léleknél kisebb létszámú falvainkban?!
áfonya
2015. augusztus 24. 21:20
Éppen ma délben hallgattam hírek után ÜTKÖZÖ műsorban ,tengerből kimentett embereket messze Olaszországba kell szállítani a közeli libiai partokon nem rakhatók ki,mert a Straszburg kötelezik rá,szankciókkal büntetik mint Olaszországot. .Szóval az eunak köszönhető az egész idegen megszállás,elképzelhető eu pénzeli az idegeneket e tudva.
áfonya
2015. augusztus 24. 21:10
Megtámadta egy bevándorló a C-Pont operatőrét a Keletinél Megtámadta egy bevándorló a C-Pont női operatőrét – írja a Napi Gazdaság. A napilap közlése szerint az orgánum oknyomozó műsora a Keleti Pályaudvarnál forgatott, amikor az eset történt. A stáb a pályaudvarnál uralkodó áldatlan állapotokról készített riportot, a C-Pont operatőre képeket szeretett volna készíteni a migránsokról, amikor egy fejkendőt viselő nő felkapott egy cipőt és fejbe dobta munkatársukat. http://pestisracok.hu/megtamadta-egy-bevandorlo-a-c-pont-operatoret-a-keletinel/
csulokpisti
2015. augusztus 24. 20:53
aknazár kell! több nyelven figyelmeztetni őket a veszélyre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!