Afganisztániakat és irániakat küldtek vissza hozzánk Szlovéniából

2015. szeptember 16. 20:23

Huszonegy migránst, afganisztáni és iráni állampolgárokat adott át Szlovénia a magyar hatóságoknak, mivel Magyarországon már regisztrálták őket, így a Dublin III. rendelet értelmében itt kell a menedékkérelmüket elbírálni.

2015. szeptember 16. 20:23

Huszonegy illegális bevándorlót, afganisztáni és iráni állampolgárokat adtak át a szlovén hatóságok a magyar rendőröknek szerdán – közölte a Muravidéki Magyar Rádió. A magyar nyelvű rádió honlapján is közölt tudósítás szerint a Rédics-Hosszúfalu (Dolga Vas) határátkelőnél adták át szerda délelőtt a migránsokat a magyar hatóságoknak. Az afganisztáni és iráni illegális bevándorlók három családhoz tartoztak, hat-hét nő és egy kisgyerek is volt köztük. 

Miran Horvat, a Maribori Rendőr-igazgatóság felügyelője azt mondta, hogy  a menekülteket múlt pénteken fogták el, többségüket Magyarországon regisztrálták. A rádió tudósítása szerint a magyar hatóságok nem közölték, hogy a Szlovéniából átadott menekülteket hová szállítják

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. szeptember 17. 08:23
Hogy kerültek Szlovéniába? Ausztrián keresztül? Mert az hihetetlen, hogy tőlünk Szlovéniába menjenek.
csuka
2015. szeptember 17. 07:45
"Nem szabad ezeket visszafogadni. Az hazaárulás lenne." --- CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Mindjárt
2015. szeptember 17. 06:44
Nagyon reméltem, hogy most nem az lesz, hogy Orbán mást tesz amit mond de ha visszafogadják ezeket akkor elmehetnek a francba az erősödésükkel ami csak cikkusz lenne a magyar politikának de gerinctelen a háttérhatalomal szemben. Nem szabad ezeket visszafogadni. Az hazaárulás lenne.
Mindjárt
2015. szeptember 17. 05:29
Minek vették át? Ne csináljanak bohócok magukból? Ha minden ilyen migránsat visszaveszünk akkor elveszítjük hazánkat. Ki az a idióta aki ezeket visszafogadja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!