Tranzitzóna és regisztrációs pont nyílik Letenyén

2015. szeptember 24. 17:53

Regisztrációs pontként is funkcionáló tranzitzóna nyílik Letenyén. A helyszínen a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal konténereket állít fel, amelyben egyszerre több migráns regisztrációjára nyílik lehetőség.

2015. szeptember 24. 17:53

Regisztrációs pontként is szolgáló tranzitzónát alakítanak ki Letenyén a migránsok számára – közölte a Zala megyei kormánymegbízott csütörtökön a magyar-horvát határon tartott sajtótájékoztatón.

Rigó Csaba – aki Vigh László fideszes zalai országgyűlési képviselővel közösen megtekintette a határon az ideiglenes határzárként szolgáló drótakadály telepítését – egyebek közt arról beszélt, hogy a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal konténereket állít fel, amelyben egyszerre több migráns regisztrációjára nyílik lehetőség. Jelezte azt is, a Zalaegerszegi Munkaügyi és Közigazgatási Bíróságot jelölték ki arra, hogy a Zalában és Somogy megyében esetleg elkövetett határsértések ügyében eljárjon.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
UvegSam
2015. szeptember 24. 20:50
Ez a zöld határ lezárásának a leánykori neve, bevezetése. Ezért van létrehozva ez reg.pont.
Türelem
2015. szeptember 24. 20:34
Semmi pánik, nincs migráns kérdés. Davutoglu török miniszterelnök szerint az elkövetkező években hét millió szír turista készül útlevél nélkül Európába. Bagatell szám, nem is szabad fintorogni, be kell őket fogadni. majd ez a hét millió kezdi meg a családegyesítést, tessék felszorozni, s mindjárt kiderül, hogy ott vagyunk a szakadék szélén. Miközben az itt dolgozó migszolgosok folyamatosan jelentik fel a kormányt azért, mert nem humánus az idegenekkel szemben. Forog tőlük az ember gyomra.
korona
2015. szeptember 24. 19:53
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- SOLANÁNAK ROSSZULLÉTE VAN TŐLÜNK NATO-főtitkári fintorkodás: "Nem akarok többet beszélni Magyarországról, mert rosszul vagyok tőle" Javier Solana volt NATO-főtitkár, korábbi uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő szerdán egy sajtónyilvános eszmecserét követően újságírói kérdésre megjegyzést tett a magyar kormány migrációs politikájára. A KKM felidézte: Javier Solana azt mondta, hogy az uniós intézmények jó választ adnak a menekültválságra, a tagállamok viszont nem elégségeset. A politikus "kicsinyességnek" nevezte, ha a bevándorlók vallási hovatartozását szempontként kezelik a befogadásukról szóló döntéshozatalban, és kritikával illette Orbán Viktor miniszterelnököt, aki állítása szerint azt mondta - annak ellenére, hogy Ferenc pápa minden európai parókiát a családok befogadására buzdított -, hogy nem fog befogadni "senkit, aki nem keresztény". Javier Solana úgy fogalmazott, "nem akarok többet beszélni Magyarországról, mert rosszul vagyok tőle", és "borzolja az idegeit" a téma. "Többek között én voltam az, aki beengedte Magyarországot (az Európai Unióba)" - írta az eseményről a tárca. (Inkább nem köszönnénk meg neki a kegyességet - a szerk.) A KKM közleményében Magyar Levente erre azt válaszolta, hogy a magyar nemzet mindig is az európai közösséghez tartozott, ugyanakkor a közelmúltban is voltak olyan időszakok, amikor "külső hatalmak elnyomó diktatúrákat hoztak létre Magyarországon". Az államtitkár úgy fogalmazott, Magyarországot nem európai bürokraták engedték be az EU-ba, Magyarországnak a magyar emberek teljesítménye és történelme okán az EU-ban van a helye. Másodrendű, kispénzű, de uniós állampolgárként persze, ahogy az Brüsszelben és a migránshullámot most szavazóvadász félmegoldásokkal meglovagoló Orbán fejében is él. (MTI nyomán)
pitypang1125
2015. szeptember 24. 19:45
Tranzitzóna a lófaszt! Ezeket ahogyan Orbán mondta még az unión kívül ki kellene válogatni, mert 90 százalékuk megélhetési bevándorló, vagy direkt küldött terrorista!! Ha ehhez nem partnerek akkor géppuska! Ennyi, és nem több! Mindig is mondtam hogy a liberalizmusnál pusztítóbb eszme nincs még egy a földön! Nemsokára a világ is ráfog jönni, hogy a nácizmus,a kommunizmus kutya fasza ahhoz képest, mert az egész emberi faj létét veszélyezteti! Az embert pont az emelte ki az állatvilágból, hogy tudott szabályok szerint, összefogva, és gondolkodva élni! Nos ezt a liberalizmus elutasítja! A libsiket tűzzel vassal irtani kell, mert az egész emberiség vesztét okozhatja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!