Ezzel a videóval tüzelte Storck a válogatottat az osztrákok ellen

2016. június 15. 16:40

„Soha ne figyelj arra, aki azt mondja nem sikerülhet!” – hangoztatja Arnold Schwarzenegger szavait a kisfilm, amelyet a szakmai stáb készített a játékosoknak az osztrák-magyar meccs előtt.

2016. június 15. 16:40

Osztrák szavakat hívott segítségül Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a tegnapi Ausztria elleni 2-0-s siker előtt osztrák motivációt hívott segítségül. „Soha ne figyelj arra, aki azt mondja nem sikerülhet!” – hangoztatja ugyanis Arnold Schwarzenegger szavait a kisfilm, amelyet a szakmai stáb készített a játékosoknak az osztrák-magyar meccs előtt. 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2016. június 16. 07:59
LOL, ide nekem az izlandi kaput, egy ilyen videó után simán szétlövöm:-))))) ...izé, könnyítésnek kérném az izlandi játékosok mellőzését a meccsemen:-))))) Komolyabban meg kell ez, el kell hinniük magukról, hogy nem a szerencse, szeszély vagy valami matematikai csoda miatt vannak ott, hanem azért, mert egyszerűen megérdemlik a teljesítményük alapján.
Anti Komcsi
2016. június 15. 22:19
Profi kezekben a profi csapat. Merjünk nagyok lenni!
Sinistra
2016. június 15. 21:24
A szabályokat meg kell szegni, a törvényt soha. Logikus, nem?
kuwiq
2016. június 15. 18:59
Ezt nevezem motivációnak. A magyar edzői szakma arculcsapása, hogy láttuk már, ehhez képest hogy motivál a dr mezei nagy tanítványa, a sunyibá a szünetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!