Félrenézte a csöcskontentet a Gyurcsány-párti kvízmester

2016. július 26. 13:15

Vágó István nagyon megörült a horvát köztársasági elnök, Kolinda Grabar-Kitarović vélt idomainak a Facebookon, főleg, hogy mindezt szembeállíthatta Magyarország bajuszos államfőjével. A képen azonban nem is a horvát elnök, hanem Ice-T, a veterán amerikai rapper felesége szerepel. A szkeptikus nézeteiről ismert, most Gyurcsány-párti egykori tévés műsorvezető tehát bedőlt az átverésnek. A szexizmus vádját azonban tagadja.

2016. július 26. 13:15
Pintér Bence

Kellemetlen fiaskóba futott bele a Szkeptikus Társaság korábbi elnöke, a Legyen Ön is milliomos! című népszerű kvízműsor egykori vezetője, a jelenleg Gyurcsány-párti Facebook-megmondóként tevékenykedő Vágó István. Megosztott ugyanis egy fotót, amelyen állítólag a horvát köztársasági elnök, Kolinda Grabar-Kitarović látható bikiniben, mellétéve az öltönyös, bajuszos, Vágónak valószínűleg kevésbé szimpatikus vonásokkal rendelkező Áder Jánost. „Tényleg lehet más…” – írta Vágó.

Később azonban több kommentelője felhívta a figyelmet, hogy a képen nem a horvát elnöknő látható, hanem az amerikai rapper/színész Ice-T kedvese, Coco Austin. A szkeptikus Vágót azonban ez nem győzte meg, azt írta: „Maradjunk abban, hogy vita van róla. De ez nem mond ellent annak, hogy egyikük se hasonlít Áderra”.

Több kommentelő azt írta, hogy a bejegyzés szerintük szexista, de Vágó erre a következőt reagálta: „Miközben én egy életvidám, mosolygós embert hasonlítottam össze egy állandóan zord ábrázatúval, a kommentek egy része szexizmussal vádol. Nos, aki a képekből másra következtet, az a szexista :)”.

Kérdés marad azonban továbbra is, hogy vajon mennyire befolyásolják egy politikus rátermettségét akár testi adottságai, akár az, hogy mennyit mosolyognak. Telefonos segítséget kérünk.

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2016. július 27. 12:14
Vágó Pityú.a nejed biztos tudja,hogy ilyen bikinis fotokra onanizálsz.
duzur
2016. július 27. 09:01
Ennél már csak az izléstelenebb amikor Trump a nemi szervével dicsekszik...
Zsusztina
2016. július 27. 06:51
Vetekedik főnökével böszmeségben és túlmozgásban.
h.kovacs
2016. július 27. 06:39
marhaság az egész bejegyzés, áderrel nem az a baj, ahogy kinéz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!