Tűrhetetlen (37.)

2016. november 29. 07:22

Mi menjünk beljebb egy szobával: szerintünk Pharaon ugyanúgy a CIA ügynöke, ahogy az volt a pakisztáni Haq tábornok is, továbbá CIA-ügynök volt Szaddám Huszein is és Oszama bin Laden is – a CIA és az Egyesült Államok nagyobb dicsőségére!

2016. november 29. 07:22
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

Fantasztikus, nem?

Az amerikai hatóságok kiadnak egy elfogatóparancsot valaki ellen, aki az elfogatóparancs kiadása előtt több mint húsz évig az amerikai hatóságok tudtával és segítségével csempészte a drogot és a fegyvert, továbbá mosta a pénzt, valamint fizette le az amerikai hatóságokat és az amerikai kormányzatot, majd az elfogatási parancs kiadása után soha többé nem kapják el az illetőt, hanem vigyáznak rá, és üzletelnek vele.

Pharaon szabadon jár-kel a nagyvilágban, az elmúlt években megfordult nemcsak Magyarországon, hanem Horvátországban és Franciaországban is (ezekről az országokról lehet tudni eddig, de könnyen lehet, hogy bejárta egész Európát!), és soha, sehol nem esett semmi bántódása.

S hogy miért?

A 444 eufemisztikusan úgy fogalmaz, hogy Pharaon »komoly CIA-s kapcsolatokkal rendelkezik«. Mi menjünk beljebb egy szobával: szerintünk Pharaon ugyanúgy a CIA ügynöke, ahogy az volt a pakisztáni Haq tábornok is, továbbá CIA-ügynök volt Szaddám Huszein is és Oszama bin Laden is – a CIA és az Egyesült Államok nagyobb dicsőségére!

Persze, a mi politikai közösségünk talán nincs igazán meglepve ezek hallatán, de azért mégis… Amikor ilyen töménységűvé válik a szemforgató aljasság, kétszínűség, az elvtelen és becstelen önzőség – szóval amikor ennyire szemérmetlenül lelepleződik az Egyesült Államok valódi énje, akkor azért mégis kissé megszédül az ember.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. november 30. 00:20
De kibaszott kinos ez Zsolt, az egesz hiszti, komolyan. Kellemetlen, mint autistan rohogni. Zsoca, te becsavarodtal a fidesztol:( Kurvaszanalmas lett ez a pali.
antioxi
2016. november 29. 19:29
Orbán Viktor Harangozó Tamás mszp képviselőnek a parlamentben: "...vigyázzon, nehogy titkos szolgálati játszmába keveredjen..."-a Pharaon üggyel kapcs. Orbán megint ráhibázott-:)
BőröndÖdön
2016. november 29. 14:54
Zsóti,neked,ja,és a pistának is,Moszkvában a helyed!
Mindjárt
2016. november 29. 14:44
Képzeljük el, hogy a kommunista, kisztitkár, soros tanítány Orbánt meghíva Trump látogatni a Fehér Házba. Mi sem természetesebb, hogy Orbán viszi magával Bayer élharcosát, a kommunista vörös rongy, épszabadság főmunkatársát. Ők maj közösen kioktatják Trumpot a demokráciáról :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!