Meghosszabbították a rendőrgyilkos Győrkös előzetesét

2016. november 28. 11:14

Mivel továbbra is fennáll a tanúk befolyásolásának, valamint a szökésnek, elrejtőzésnek a „reális” veszélye, ezért a bíróság három hónappal meghosszabbította a bőnyi rendőrgyilkosság elkövetőjének előzetes letartóztatását.

2016. november 28. 11:14

Három hónappal meghosszabbította a Győri Járásbíróság a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Győri Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-t. Máté Kinga közleménye szerint továbbra is fennáll a gyanúsított részéről a tanúk befolyásolásának, valamint a szökésnek, elrejtőzésnek a „reális” veszélye. 

A férfi ellen hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt rendeltek el nyomozást, miután október 26-án gépkarabéllyal adott le több lövést Bőnyben és megölte Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot. 

A gyilkossággal gyanúsított Győrkös István a Magyar Nemzeti Arcvonal paramilitáris szervezet alapítója.

(MTI)

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RPéter10
2016. november 28. 23:19
Kezdjük azzal,h ez is csak egy előítélet. Ha Pálvölgyi Péter 26 évet szolgált a rendőrség kötelékében, akkor feltételezhetjük,h a rendszerváltás után választotta ezt a hivatást. (46 évet élt meg) Miért lett volna politikai rendőr? Ha jók az információim, akkor motoros rendőrként kezdett, majd utána lett nyomozó. Én mindig feltételezem,h minden szakmában, minden országban vannak tisztességes emberek. Ön miért nem? A társadalom legalja az, aki nem tesz az országáért. Pálvölgyi Péternek köze nincs a Kádár rendszerhez.
RPéter10
2016. november 28. 20:48
Ajánlom meghallgatni mindenkinek, aki az elhunyt rendőrt gyalázta: tv2.hu/musoraink/mokka/223172_a-bonyi-gyilkos-allitja-nem-szandekosan-lott.html
thymian
2016. november 28. 18:55
Mindenki megnyugodhat, minden ellenállást le kell törni a muszlim betelepítés érdekében. Az MNA már nem is létezett, de kellett produkálni egy ügyet, amire hivatkozva begyűjthetik a legálisan tartott fegyvereket is. A németeknél is érdekes módon most lett fontos a reichbürgerek egrecíroztatása. Persze a muszlimok nyugodtan szervezkedhetnek továbbra is, rájuk vigyáz a törvény, nehogy bántódásuk essen.
thymian
2016. november 28. 18:29
Most rákerestem, 6 nap telt el a reichsbürger és az MNA ügy között. Ott is az volt a szitu, hogy a fickónak legálisan tartott vadászfegyverei voltak és a SEK (TEK) rárontott. Ez egy, az internacionalisták által kiadott parancs, hogy a lakosságtól el kell venni, még a legálisan tartott fegyvereket is, nehogy szegény migránsoknak bántódásuk essen. A fidesz nagy harca a betelepítés ellen. Muhaha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!