Orbán Viktor fél a saját állampolgáraitól

2017. február 23. 07:35

Orbán Viktor nem meri megkérdezni az emberek véleményét.

2017. február 23. 07:35
Párbeszéd

Orbán meghunyászkodott. Percekkel ezelőtt kiderült: Magyarország visszalép az olimpiai pályázattól. Orbán Viktor nem meri megkérdezni az emberek véleményét. 

Az olimpiai népszavazási kampány példaértékű együttműködést hozott - láthattuk, ha az emberek összefognak, komoly erőt tudnak felmutatni. A 
Párbeszéd rendkívül fontosnak tartotta, hogy megkérdezzék a magyarokat az olimpiáról - de jól látható Orbán Viktor fél a saját állampolgáraitól.

Az olimpiai népszavazásos aláírásgyűjtés bebizonyította, hogy a köztársaság nem a pártok ügye, hanem a nép ügye. Ha mi, emberek összefogunk, bármire képesek lehetünk! A negyedik köztársaságot közösen kell megalkotniuk a civileknek, polgároknak, pártoknak, minden változást akaró embernek. A politizálás nem a Fidesz-KDNP monopóliuma, hanem a közös ügyeinkbe való beleszólást jelenti!

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. február 23. 19:40
Törpe libsi idióták - jön kutyára dér! És akkor mentek a szemétbe!
1120
2017. február 23. 19:25
"Orbán Viktor nem meri megkérdezni az emberek véleményét." Dehogynem. Egy bő év múlva megkérdezi. És ti megint égni fogtok, mint a Reichstag. :)
luisbathhelena
2017. február 23. 16:12
Jövőre lesz egy baromi nagy véleméynnyilvánítás: ha van vér a pucátokban és nem futamodtok meg a "magyar emberek véleménye" elől, akkor önállóan indultok és megméretitek magatokat. Kíváncsian várom az eredményt. Türelem addig is.
edvind johnsson
2017. február 23. 16:01
Érdekes dolgot figyeltem meg, úgy látszik most, hogy mindenki az olimpia megrendezése mellett van, a pártok, az itt kommentelő balliberális barátaink. Csak lenne egy apró kérdésem, hogy a ferde lóf.szba sikerült 1 hónap alatt 260 ezer aláírást összegyűjteni az olimpia megrendezése ellen. Vagy az eltelt 6 nap alatt mindenki megvilágosodott? Nem baj, azon a pénzen be lehet szerezni a lélegeztetőgépeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!