Csempészet miatt börtönbe került a migránsokat támadó kamionos

2017. április 28. 14:47

Drogok és egyéb dolgok csempészése miatt Nagy-Britanniában börtönre ítélték azt a magyar kamionost, aki Calais-nál az út mentén gyalogló migránsokra húzta a kormányát.

2017. április 28. 14:47

Az Alfahír ír arról: egy magyar kamionost három év börtönre ítélt egy brit bíróság, miután csempészésen érték. 2016 októberében majdnem egy tonna csempészett cigarettát, valamint kokaint, amfetamint, könnygázt és kést is találtak a magyar férfinál.

A kamionos akkor híresült el, amikor az interneten felkapták azt a fedélzeti videóját, amin az látható, hogy a Calais-nál az út mentén gyalogló és a kamionforgalmat is veszélyeztető migránsokat szidja és rájukhúzza  a kormányát. 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. április 29. 21:38
"Drogok és egyéb dolgok csempészése miatt Nagy-Britanniában börtönre ítélték azt a magyar kamionost, aki Calais-nál az út mentén gyalogló migránsokra húzta a kormányát." Bűnözik és migránsozik közben. Kire emlékeztet? A mostani kormányra.
Morgen
2017. április 29. 21:38
Ó, persze! És! Ez mostanra derült ki.
Akitlosz
2017. április 29. 16:18
"2016 októberében majdnem egy tonna csempészett cigarettát, valamint kokaint, amfetamint, könnygázt és kést is találtak a magyar férfinál." Csak ezeket? Bombákat és szexrabszolgákat nem is szállított? Na és hogyan került a cucc arra a kamionra és miért pont azt a kamiont ellenőrizték a britek? Rutinellenőrzés volt mi?
pokerfacer
2017. április 29. 07:00
Jó arc , kár , hogy lebukott. A videó is fasza, csak azt sajnálom, hogy nem vasalt ki vagy öt muszlim gecit. Ha ügyes, megcsinálhatta volna, és még sittre sem kerül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!