Nézőpont: Az LMP és a Jobbik tarthat a Momentumtól

2017. április 03. 09:55

Egy Nézőpont-elemző szerint a Momentum alapvetően a baloldalról szakítgat le társadalmi csoportokat, de a Jobbikra és az LMP-re is veszélyes lehet.

2017. április 03. 09:55

Nagy Dániel, a Nézőpont elemzője az M1-en hétfőn azt mondta, ha a Momentum az elittel szemben határozza meg magát, a Jobbiktól vehet el támogatókat. Az LMP esetében ha 10-20 ezer támogató átpártol a Momentumhoz, elképzelhető, hogy nem jut be a parlamentbe, tette hozzá. Az elemző szólt arról is, hogy az utóbbi hónapokban nagy médiavisszhangot kapott a Momentum, de ha nem talál az olimpia után újabb témát, amellyel tematizálhatja a közbeszédet, nem biztos, hogy tovább tud növekedni. (MTI)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. április 03. 20:22
Ez a Momentum elveszi a Jobbik szavazóit vágyálom azért is komolytalan, mert a Momentum meg sem fog tudni jelenni országosan. Ahogyan például az LMP sem tudott mind a mai napig sem. Őket is csak az erős budapesti szereplés juttatta be a parlamentbe. Kizárt, hogy az ország nagyobbik részén az ismert Jobbik helyett az ismeretlen Momentumra szavazzanak. A Jobbik inkább erősödni fog 2014-hez képest. Akkor nem nyert egyéniben sehol, 2018-ban meg valószínűleg már fog nyerni.
Phötön
2017. április 03. 20:08
Mint a képen látható, a momentum egy csomagolópapír.
Akitlosz
2017. április 03. 20:03
No és az elemző nem fél, amiért ilyen butaságokat ír? A Fidesznek persze nincsen mitől tartania, hiszen ezt az "elemzést" egy nézőpontos írta.
Mich
2017. április 03. 15:05
"Az LMP és a Jobbik tarthat a Momentumtól" Újra és újra osztják a trágya-tortát... közben egyre kisebb és egyre büdösebb lesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!