Csalódott az Együttben Göncz Árpád momentumos unokája

2017. november 02. 10:42

Benedek Márton szerint a korszakváltást az Együtt ma már nem tudná levezényelni.

2017. november 02. 10:42

Varga Mihály ellen indul a Momentum színeiben 2018-ban Benedek Márton, Göncz Árpád unokája és Benedek Elek ükunokája. A biztonságpolitikai szakértő Benedek még az Együttben kezdte a politizálást, ezután igazolt a Momentumba – a politikust Kálmán Olga kérdezte a Hír TV Egyenesen című műsorában.

Benedek szerint kompetens politizálással életképes alternatívát lehet formálni a Fidesszel szemben. Ugyanakkor hiába kezdett az Együttben, nem tartja valószínűnek, hogy a politikai korszakváltást Juhász Péter pártja le tudná vezényelni – inkább a Momentummal lát erre esélyt. Szerinte „azt a lelkesedést, azt a profizmust és azt a világra való nyíltságot”, amit a Momentumban tapasztalt, az Együttről már nem lehet elmondani, így csalódott Juhász Péter pártjában.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2017. november 03. 22:15
Aszongya ki fogják hozni Magyarországot a válságból Gazdasági válságra gondol?? Mert akkor hülye. Ami pedig a mért 1%-ra adott válaszát illeti, hogy a nolimpia is váratlan siker volt számukra, ami megismétlődhet, nos alig hiszem. "Elfelejteni" ugyanis azt, hogy a szükséges aláírásokat nem egyedül gyűjtötték össze, más ellenzéki pártok is segítették őket, a választásokon viszont egyedül fognak indulni, a többiek ellenében.
illesl
2017. november 03. 07:33
Ha ez az alak Kinga Gönczová fia, akkor ebben egy szikra magyar érzelem nincs. Férfiatlan, nyifa, nyafogó, affektálva beszélő. A cikk címe ismét a kendermagos Juhász és szőrmók (momentumos András)ról írt cikk címe lehetne. ÁLLJ BE MÖGÉM ANDRÁS!!!!
kuzmics
2017. november 02. 20:46
Már csak affektálva beszél magyarul.
Senye Péter
2017. november 02. 17:21
A Fideszt majd egy olyan párt győzheti le, amelyik elismeri, hogy O.V.-ék jól csinálják, de ők javítani tudnák és kifejtenék, hogy miben. A ostoba, pökhendi szembenállásnak semmi értelme és eredménytelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!