Kósa Lajos: Nem engedi a Fidesz, hogy beteljesüljön a Soros-terv

2017. december 18. 14:21

Amíg a Fidesz kormányozza Magyarországot, nem engedi, hogy beteljesüljön a Soros-terv – közölte Kósa Lajos hétfőn Debrecenben.

2017. december 18. 14:21

Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter hétfői, debreceni sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: elkezdődött Magyarországon azoknak a civil szervezeteknek a szervezése, amelyek részt vesznek az Európai Parlament kötelező betelepítési kvótájának végrehajtásában. 

Kiemelte: Soros György Debrecenben 130 millió forinttal támogatja azt az Alternatív Közösségek Egyesülete nevű civil szervezetet, amely „csak látszólag végez civil tevékenységet, valójában a menekültek betelepítésében, integrációjában és családegyesítésében lesz feladata”.     

Kósa Lajos szerint a szervezet működése „átláthatatlan”, hiszen a milliárdostól kapott támogatást nem társegyesületeknek adja tovább, hanem úgynevezett csoportoknak, amelyek nem bejegyzett egyesületek, így nem is jogi személyek. Emlékeztetett: Debrecen már kivette a részét a migrációs hullám kezeléséből, és hosszú ideig küzdött azért, hogy végre bezárják a menekülttábort, amely rengeteg problémát okozott az adott városrész lakosainak életében. 

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cezar
2017. december 18. 18:12
Neeem Lajos?
luga
2017. december 18. 17:04
Úgy látszik, a csekély értelmű papagájoknak most azt mondták, hogy nincs is Soros terv. Eddig az volt, hogy a bevándorlás álprobléma. Nincs is kötelező kvóta. Mi lesz a következő?
3M..
2017. december 18. 15:34
Már beteljesült. Soros terve a Fidesz nevű bábkormány felállítása volt. Szebb Jövőt!
madarasi.abel
2017. december 18. 15:33
Lala, bazmeg. valójában a menekültek betelepítésében, integrációjában és családegyesítésében lesz feladata meg sem kérdem, mire alapozod mindezt :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!