LMP: Visszaléptetünk, ha az ellenzék megegyezik

2018. március 10. 21:19

Csak abban az esetben hajlandó megfontolni visszaléptetést más pártok jelöltjei javára az LMP, ha az MSZP-P, a DK és a Jobbik előzőleg megegyeznek egymással.

2018. március 10. 21:19

Az LMP csak abban az esetben hajlandó megfontolni visszaléptetést más pártok jelöltjei javára, ha az adott választókerületekben a 106 jelöltet állító ellenzéki pártok és pártszövetségek mindegyike megegyezésre jut (MSZP-P és DK, Jobbik) – ezt tartalmazza az az ATV főmunkatársához eljutott állásfoglalás, melyet az LMP politikai tanácsa fogadott el.

Az LMP 2018. március 19-ig mindent megtesz a tárgyalások létrejöttének érdekében. Ezt követően a tárgyalásokat lezártnak tekinti – tudta meg az ATV.

Apárt Országos Politikai Tanácsa felkéri az Országos Elnökséget a rendkívüli kongresszus összehívására a választási együttműködés megtárgyalására, abban az esetben, ha az adott választókerületekben a 106 jelöltet állító ellenzéki pártok és pártszövetségek mindegyike megfelelő testületi döntéssel kinyilvánítja a megegyezési szándékát (MSZP-P, DK, Jobbik).

Összesen 368 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. március 12. 17:22
LMP: Visszaléptetünk, ha az ellenzék megegyezik" vámpírok bálja...
Magnólia
2018. március 11. 16:10
Van másik szöveg, vagy mi a fene. Háromoldalú tárgyalások vagy mi a szösz. Mától már csak a címeket fogom olvasni, és a hozzászólásokat, mert megfájdul a feje az embernek ettől a sok hülyeségtől. Amúgy is tudom már 1990 óta kit válasszak, mert nem kell hogy megmondja valaki akit nem ismerek, aki nem ismer engem , hogy nekem mi a jobb.
Bandizulu
2018. március 11. 15:02
"..LMP: Visszaléptetünk, ha az ellenzék megegyezik..." Kompromisszum az Űgy halála, IMF, EU, SOROS, MONEY, SÁTÁN megegyeztek így a nemzetett vissza léptetjük. -Szél Hámos: LMP Kft.
catalina9
2018. március 11. 14:36
'..abban az esetben hajlandó megfontolni visszaléptetést más pártok jelöltjei javára az LMP, ha az MSZP-P, a DK és a Jobbik előzőleg megegyeznek egymással. " Szél elvtársnő más farkával kívánja verni a csalánt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!