Börtönből lépett vissza Czeglédy Csaba

2018. április 04. 21:17

Az adócsalással meggyanúsított politikus azt mondta, nem tudott érdemben részt venni a kampányban.

2018. április 04. 21:17

Visszalépett jelöltségétől a függetlenként Vas megye I. választókerületében induló Czeglédy Csaba – erről a Nyugat.hu adott hírt.

A jelenleg előzetes letartóztatásban ülő jelölt levelet írt, melyet Ipkovich György helyi MSZP-s képviselő olvasott fel. Ebben Czeglédy elmondta, a jogállamiság lábbal tiprása az, hogy nem vehet részt érdemben a kampányban, „megfosztva ezzel az itt élőket a választás lehetőségétől”.

Ugyanakkor elmondta, „a legfrissebb közvélemény-kutatási adatok alapján egyértelmű, hogy dr. Nemény András és az én támogatóim többen vannak, mint a Fidesz jelöltjének szavazói”. Megkérte támogatóit, hogy vasárnap mindenki szavazzon át az MSZP-Párbeszéd jelöltjére, dr. Nemény Andrásra. „Azok se maradjanak otthon, akiket felháborít, ami velem és több szombathelyivel történt, akiket idegesít a hazug kormánypropaganda, akiknek elegük van a korrupt és arrogáns fideszesekből!” – zárta levelét Czeglédy.

Czeglédy Csabát – akinek az előzetes letartóztatását szerdán hosszabbította meg a bíróság – azzal gyanúsítják, hogy mikor diákmunkások közvetítésével foglalkozott, üzletszerűen, bűnszervezetben több mint 6 milliárd forintnyi adót csalt el. A még tavaly előzetes letartóztatásba került politikus március elején szabadlábra került, független jelöltként elindult a választáson, majd miután összegyűjtötte a jelöltséghez szükséges aláírásokat, már mentelmi joga is védte. Ugyanakkor Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezésére a képviselőjelölt mentelmi jogát megvonta a Nemzeti Választási Bizottság, így Czeglédy visszakerült a börtönbe.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2018. április 05. 09:08
Jó hogy nem a bitó alól lép vissza az idiótája.. )
balbako_
2018. április 05. 06:17
Pedig ilyen egy virtigli ballib jelölt!
áfonya
2018. április 05. 03:01
Mennyi dugesz pénz lehet a titkoson ????? gyurcsány naftalinba rakja mire a barátja kiszabadul nehogy éhen haljon. de hol lesz már akkor a gyurcsány familia ,,Amerikában Indonéziában a tengerparton lábukat mossák, vagyonka kimentve ,néha kájikát az eu oldalba vágja 1.5 milliárddal ,,ezek úgy el inalnak mihelyst a betolakodók az országunkat ellepik. .... jahhhh jut eszembe ha ballibsi bagázs győzne gyurcsány első lépése a barátja kiszabadítása ,,,,,
áfonya
2018. április 05. 02:54
Gyurcsány részére szavazat gyűjtés volt a célja ,minden józan ember tudja hogy Czeglédi soha nem lesz képviselő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!