Fidesz: Gyurcsányék kergették devizahitelekbe az embereket

2018. június 02. 18:57

A DK a devizakárosultak megsegítésére fordítaná az MNB nyereségét. A Fidesz szerint viszont pont Gyurcsányék kergették a devizahitelekbe az embereket.

2018. június 02. 18:57

Varju László, a DK alelnöke sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja felszólította a kormányt, hogy a Magyar Nemzeti Bank tavalyi 38 milliárd forintos nyereségét ne palotákra és műkincsekre fordítsák, hanem a devizakárosultak megsegítésére és a kilakoltatások megelőzésére.

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferencék kergették devizahitelekbe az embereket, és most ők beszélnek, akiké a felelősség, és akik az elmúlt években nem támogatták a kormány bajba jutott devizahiteles családokért tett intézkedéseit sem.

(MTI)

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. június 03. 19:16
A maszop és a liberálisok szépen lapátolják vissza az államkincstárba a korábban általuk okozott veszteségeket
Karbantartó9
2018. június 03. 14:31
Nagy a jólét. A népek meg elhitték!
totyalaci
2018. június 03. 12:55
csak néhány gondolat: 1, a devizahitelezés, hiába is próbálja a fidesz a saját felelősségét takarni közös meló volt az MSZP-vel.Ezt minden kicsit tájékozott ember tudja, 2 az MSZP felelőssége is hatalmas ebben a kérdésben, úgyhogy tényleg álszent dolog éppen neki képviselni ezt a témát 3, Miért is nem segítenek a mostaniak a devizásoknak? Úgy konkrétan a nevetséges látszatintézkedések helyett(Ja és erre nem válasz,az hogy az MSZP sem. Ki nem..... le?) Tessék már valamit kitalálni,mert ez igy egy nagy nudli
DrPepper
2018. június 03. 10:10
A DK szereti az ilyen blődlit, részben azért mert minden felelősség nélkül terjeszthetik őket, sosem kerül sor az ígéretek beváltására. A választás előtti kedvencem volt az az ígéretük, hogy "zárolják a Fideszes oligarchák vagyonát és kárpótolják az Orbán rendszer kárvallottjait." Kiváncsi voltam, miként határozzák meg kit tekintenek kárvallottnak és eltűnődtem, hogy akkor az Opus/Appennin részvényeim esetleges árfolyamveszteségét vajon fizetnék-e?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!