Index: Lehet, hogy nem zárult még le Gruevszki ügye

2018. november 20. 15:46

Az Index Mirkóczki Ádám jobbikos képviselőre hivatkozva arról ír: a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részéről ma az hangzott el, még nem zárult le a macedón exkormányfő menedékkérelmi ügye.

2018. november 20. 15:46

Arról ír az Index: a nekik nyilatkozó Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő szerint a parlamenti nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal vezetője arról beszélt, hogy Gruevszki kérelmének elbírálása még nem zárult le és az egy hosszadalmas folyamat, sokáig tart majd. 

Ugyanakkor a mai napon a Magyar Idők arról írt: ők arról értesültek, hogy Gruevszki megkapta a menedékjogot Magyarországon.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. november 21. 10:27
nem ugyanaz, hogy befogadtak a kerelmet es elbiralas alatt van, es ez ideig menedekkerokent elvez vedelmet, meg a vegleges dontes, hogy statuszt kap-e. ezt igazan illene tudni.
korona
2018. november 20. 23:13
Az "ellenzék" vagy helysebben az ellenség, MINDEN SZAVA HAZUGSÁG !
zakar zoltán béla
2018. november 20. 17:38
Hiteles, mint Z. Kárpátok géniusza, Zagyva, Zorro, stb!
Gombóc XVI. Artúr
2018. november 20. 17:29
Viktor utasítására kiadták a baltás gyilkost, ezek után a (keresztény) Örményország megszakította a kapcsolatokat Magyarországgal. Gondolom a következő Macedónia lesz aki ezt megteszi, mert Viktornak ez a diplomáciai kapcsolat nevű izé annyira nem fontos, ha falkatársról van szó. Vajon Gruevszki (anyagilag) mennyire lesz hálás Viktornak a segítségért???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!