Nyomozást rendeltek el Niedermüller Péter kijelentése miatt

2020. február 13. 18:43

„Bízunk abban, hogy a faj, nem, illetve szexuális beállítottság alapján uszítók ideológiai színezettől függetlenül elnyerik méltó büntetésüket” – áll a CÖF-CÖKA közleményében.

2020. február 13. 18:43

A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a CÖF-CÖKA képviseletében eljáró Lomnici Ügyvédi Irodát, hogy a január 31-én tett feljelentésükben megjelölt közösség elleni uszítás bűncselekményének megalapozott gyanúja alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást rendelt el Niedermüller Péter kijelentésével kapcsolatosan – olvasható a közleményben.

Emlékeztettek, az ATV január 20-án sugárzott A nap híre című műsorában Niedermüller Péter azt mondta: „hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

„A jövőben folyamatosan tájékoztatni fogjuk a közvéleményt és bízunk abban, hogy a faj, nem, illetve szexuális beállítottság alapján uszítók ideológiai színezettől függetlenül elnyerik méltó büntetésüket” – áll a CÖF-CÖKA közleményében.

(MTI)

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leakis
2020. február 14. 14:21
Niedermüller Péter azt mondta a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakra és nőkre, hogy rémisztő képződmények. Sok mindenki mondhat sok mindent, de egy politikus ezt nem teheti meg. Nem mondhatja Bangóné, hogy a fideszesek patkányok. Ezek a kijelentések persze jól mutatják, hogy mi van belül a politikusok agyában, de valójában a célszemélyeknek használ. Több fideszes szavazó lesz. Bővebben: Niedermüller, a segédlelkész című írás: https://jobbraat.blogspot.com/2020/02/niedermuller-peter-segedlelkesz.html
dick52
2020. február 14. 08:26
Idióta, öntelt seggfej.
vigyor
2020. február 14. 07:38
Azért ez túlzás. Csak gyűlölet bűncselekményt követett el, közösség elleni uszítást nem.
Csomorkany
2020. február 14. 06:59
Ez már lihegés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!