Tuzson: Magyarországon pénz a munkáért jár

2020. február 24. 14:27

A jó oktatáson keresztül kell felemelni a magyar roma lakosságot – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

2020. február 24. 14:27

Arra kell törekednünk, hogy csökkentsük a feszültséget és hogy a romák számára oktatást adjunk és ne azzal hergeljünk másokat, hogy olyan dolgokért, ami mögött nincsen munka pénzt fizessünk – jelentette ki Tuzson Bence az Országgyűlés plenáris ülésén. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a párbeszédes Tordai Bence napirend előtti felszólalására reagálva úgy folytatta: „a lényeg abban áll, hogy oktatást tudjunk adni és jó oktatáson keresztül emeljük fel a magyar roma lakosságot is”.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Álmos Elefánt
2020. február 27. 15:22
pénz, munkáért, persze. Lö-lö is szeret érte megdolgozni. pl. Mátrai Erőmű és tsai.
gonterl
2020. február 27. 09:53
Mi a munka? Aki pénzt akar keresni, az munkát végez? A romák oktatás helyett, pénzt akarnak, tehát ők dolgoznak? Aki oktatni akarja őket, az a tevékenységüket nem ismeri el munkának, bár a pénzhelyettesítő oktatás, bizonyos elismerést tükröz.
BőröndÖdön
2020. február 25. 21:03
Hétköznapok egy pártállamban...:(
Sörgőz
2020. február 25. 15:31
Ez komoly? Magyarországon mindenki tudja, hogy ez nem igaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!