Saját magába kötött bele egy gólya Gyulán

2020. július 31. 15:13

Megtréfálta a madarat a köztéri illemhely.

2020. július 31. 15:13
null

Érdekes jelenségről számolt be az Állatvédőrség a legnagyobb közösségi oldalon.Van Gyulán egy köztéri illem helység (tükör wc), melynek tükrös a külső fala. Van egy gólya, aki pedig napok óta saját magával vitatkozik a wc előtt. A tükrös felületet letakarták, de gólyánk most bármilyen más tükröződő felületen perlekedik magával tovább” – írták.

A bejegyzésből kiderül: az önkormányzat nagyon pozitívan áll a kérdés megoldásához, mielőtt a madárnak esik baja vagy elkezdi a keményebb rongálást, így mindenki próbálja – elsősorban a madár számára – legkedvezőbb verziót megtalálni.

Címlapkép: facebook.com/allatvedorseg

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2020. augusztus 02. 09:54
Jézus Mária ! Nehogy Kunhalmi nekifusson !!!
VeJoLa
2020. augusztus 01. 18:31
Nyilván ballib!
Box Hill
2020. augusztus 01. 12:27
A baloldali összefogás jelképe mától ez a gólya.
Csakislovacska
2020. augusztus 01. 08:53
Van egy Istentől való világ. Homloktörlő és izzadságszagú munkával ezt mára sikerült az emberiségnek - önmagát a középpontba helyezve - kicserélnie,lebontania. A következmények beláthatatlanok,apokaliptikusak. Megérzitek,meglátjátok, megtapasztaljátok mindannyian. Sokféle izmus vezetett ide. De teremtésvédelmizmusról még eddig nem hallottunk,ugye? Itt az ideje...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!