Két MSZP-s polgármester is átlép a DK-ba

2020. február 20. 14:54

Az Index információi szerint Szaniszló Sándor és Kiss László is a Gyurcsány-pártba igazol.

2020. február 20. 14:54

Gyurcsány Ferenc pártja jelentős befolyást szerezhet a fővárosi döntéshozatalban azzal, hogy Óbuda és Pestszentlőrinc ősszocialista polgármesterei elhagyják az MSZP-t. Az Index szerint az MSZP-ben nagy meglepetést okozott a két politikus átigazolása. Kiss neve évtizedek óta meghatározó Óbudán, de az MSZP-ben is, Szaniszlónak – aki szintén ősszocialistának számít – pedig az MSZP komoly kampányt szervezett a pestszentlőrinci önkormányzati siker elérése érdekében. 

A portál az ügyben megkereste Kunhalmi Ágnest is, aki személy szerint sok energiát fektetett Szaniszló Sándor önkormányzati kampányába. Kunhalmi azt mondta: „megvan a véleményem erről az egészről, de annak a jelentősége nem mérhető össze azzal a feladattal, amelyet a XVIII. kerületi emberektől kaptam. Köztársaság párti képviselőként az a feladatom, hogy együtt dolgozzam Szaniszló Sándorral a kerületért és együtt is fogunk”.

 

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2020. február 21. 11:13
A szocik sokadszor mennek neki a falnak. Ahogy a cigány mondaná, "Nem vak az MSZP, hanem bátor!" Továbbá, "Van az a pénz, amiért, az amúgy is gumi gerinc, tovább puhul." Bár gyanítom, hogy a kannibálok egy szocialistából nem tudnának orja-levest főzni.
linkeloe
2020. február 20. 23:26
Mekkora már a tré az MSZP-ben, ha már ezek inkább a hibbantat választják????????????
Koncz Katalin
2020. február 20. 21:58
És a választók? MSZP-s jelöltre szavaztak,MSZP-s polgármestert választottak,nem DK-st. Gyurcsányt és pártját közülük is sokan nem szeretik.
zakar zoltán béla
2020. február 20. 20:05
Prosti MSZmP-sek, "Jobbikosok"...Boesme far- sang az ánusz-völgyben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!