Egy jászapáti tömegbuli után megfenyegették Pócs Jánost

2021. június 07. 18:24

A fenyegető zenészt a rendőrök elvitték.

2021. június 07. 18:24
null

Megfenyegették egy vasárnap esti összejövetel után Pócs Jánost – írja az Index a Telexre hivatkozva. Több száz fős bulit tartottak Jászapátiban egy mulatós zenésznél, a képviselő azt mondta, vagy 200 ember vett részt a bulin, ahol egy első áldozást ünnepelt a család. Mivel még az esti órákban is tombolt a zene, az egyik szomszéd kérte, hogy vegyék lejjebb a hangerőt, de az illetőt ehelyett megverték. Pócs szerint súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, és mentő vitte el a helyszínről.

A képviselő szerint először csak kisebb rendőri egységek jelentek meg a helyszínen, ami végül 60-80 fősre bővült. Pócs azt is elmondta, hogy a zenész megfenyegette őt, amikor kiért a helyszínre, ráadásul szerinte nem először. Azt mondta, az illető az alvilághoz tartozik, és „próbálja félelemben tartani a lakosságot”. A zenészt a rendőrök elvitték a helyszínről.

Nyitókép: Pócs János Facebook-oldala

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
merkur
2021. június 10. 09:14
https://www.origo.hu/itthon/20210609-lincselest-gatolt-meg-pocs-janos-fideszes-kepviselo.html?utm_source=magyarnemzet.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_06_sz Bemegy a rendőrségre, ott nem csinálnak semmit, azonkívül, hogy beárulják! A pletykás rendőrt p.csán rúgni, nem nehéz kitalálni ki lehet, hiszen csak ketten voltak bent.
Ben Jeremiah
2021. június 08. 09:05
Ezt most nem is értem. A Zindex cigányozik?
Ruda
2021. június 08. 08:22
Ennyi, szerintem ez pontos jellemrajz. Sajnálom a becsületes romákat, akik próbálnak beilleszkedni. https://www.youtube.com/watch?v=1s1yWPAzIbE
teljesenertelmetlen
2021. június 08. 08:09
Rohamrendőrség kivonul, és szarrá ver mindenkit, akit ott talál. Legközelebb megint. Aztán megint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!