Elkezdődött a melegjogi szervezetek tüntetése a parlament előtt

2021. június 14. 18:14

A pedofilellenes törvényjavaslat LMBTQ-közösséget érintő passzusai ellen tiltakoznak.

2021. június 14. 18:14
null

Amint arról korábban beszámoltunk, közös tüntetést szervezett a parlament elé az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Helsinki Bizottság, a Prizma Közösség, a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a TASZ.

A szervezetek „Propagandatörvény helyett elfogadást!” jelszóval tiltakoznak a pedofilellenes törvényjavaslat elfogadása ellen. Szerintük „a kormány a törvényjavaslattal igyekszik egybemosni gyerekekkel szemben elkövetett, megbocsáthatatlan bűnöket elkövetőket az LMBTQI-közösség tagjaival”.

Nyitókép: Trenka Attila

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. június 15. 18:46
Tökmindegy, milyen kontextusban beszélnek róla, az a lényeg, hogy ez frankón lehetetlenné teszi a barátkozást, mivel az egyneműek közötti kapcsolat, és ha orron-szájon át a buzitéma folyik, akkor óhatatlanul mindenki a buzulással köti össze két egynemű személy szimpátiáját, és a biztonság kedvéért nem fogják tartani az emberek (fiatalok) egymással a kapcsolatot, és a biztonság kedvéért inkább belemennek olyan heteroszexuális kapcsolatokba, amik nem a bizalmon és szereteten alapulnak, csak azért, hogy semmiképp se legyenek buzik. Sokkal mélyebben roncsol ennek a bedobása a köztudatba, és NAPI SZINTEN VALÓ ISMÉTELGETÉSE A MANDINEREN IS, mintsem azt gondolnánk.
Toblerone
2021. június 15. 14:58
"A kormány a törvényjavaslattal igyekszik egybemosni gyerekekkel szemben elkövetett, megbocsáthatatlan bűnöket" Egy gyerekkel, egy csecsemővel szemben elkövetett legnagyobb bűn elvenni tőle a jogot egy Anyához s egy Apához s feláldozni eme alapjogot 2 férfi vagy 2 nő igényének/vágyának/hóbortjának/passziójának oltárán, amivel igényt tartanak egy csecsemő/gyerek felnevelésére. Számomra eme gyerekjog tiprás mindenféle bűn közül a legdurvábbak egyike. Megbocsáthatatlan.
Micmac
2021. június 15. 09:26
Azért ez milyen szép, leírják itt, hogy a melegjogok, meg a homoszexuálisok elnyomása, érzékenyíteni kell, aztán a következő posztban meg, hogy az alkotmányt egy "ratyi" szövegezte. Mekkora tolerancia, elvtársak!
Ma is bukik a Zorbán...
2021. június 14. 20:07
Tehát nincs kapcsolat az LMBTQ propaganda és a pedofília között? Akkor ez mi? https://youtu.be/IuvAGJV5E-w
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!