Orbán Balázs: Hosszú és tartalmas tanácskozásra számítunk Kötcsén

2021. szeptember 04. 15:01

Orbán Viktorral érkezett a kötcsei polgári piknikre a Miniszterelnökség miniszterhelyettese.

2021. szeptember 04. 15:01
null

Orbán Balázs közösségi oldalán emlékeztetett: szombaton  20. alkalommal tartják a hagyományos kötcsei pikniket, amely „mindig fontos találkozási pontja a jobboldali, polgári közösségnek”.

A miniszterhelyettes emlékeztetett: tavalyi évben elmaradt a kötcsei polgári piknik, ám az oltásoknak köszönhetően idén ismét megrendezhették a találkozót. 

Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy az Európai Unió megmaradjon és egyben maradjon”

– fogalmazott bejegyzésében. Hozzátette, hogy számos kihívással küzd az EU, említve a versenyképességi problémákat. Hangsúlyozta: „vannak brüsszeli bürokraták, illetőleg olyan baloldali, liberális politikai csoportok, akik még ebben a nehéz helyzetben sem a problémák orvoslásán, hanem a progresszív, liberális ideológiai programjuk előtérbe tolásán dolgoznak”.

Brüsszel három témája

A liberális ideológia Orbán Balázs szerint megnyilvánul többek között a migráció kérdésében, ahol az afganisztáni események kapcsán ismét előkerült a „kvóták és a tömeges befogadás kérdése”. A másik ilyen téma a miniszterhelyettes szerint a genderideológia, a harmadik pedig a klímaváltozás, „aminek az árát Brüsszel az egyszerű európai állampolgárokkal és így a magyar állampolgárokkal akarja megfizettetni ahelyett, hogy azok állnák a cechet, akik a szennyezésért felelnek” – fogalmazott.

Mi úgy látjuk, hogy Magyarország egy biztos pont ebben a bizonytalan világban. Azt szeretnénk, hogy ez a biztos pont meg tudjon maradni, és erősödni tudjunk”

– írta Orbán Balázs, hozzátéve, hogy a családtámogatási, adósságcsökkentési politika, a nemzeti identitás védelme mind megerősítette Magyarországot az elmúlt évtizedben. 

Erős Magyarország vs. Gyurcsány

„Választási év lesz jövőre. Arról fogunk dönteni, hogy ez a politika folytatódjon, vagy, hogy oda menjünk vissza, ahol 2010 előtt voltunk” – szögezte le a miniszterhelyettes.

Mi arra szeretnénk bátorítani a magyar választópolgárokat, hogy tartsanak ki az elmúlt 11 évben követett politika, az erős Magyarország gondolata mellett”

– zárta bejegyzését Orbán Balázs.

Nyitókép: Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. szeptember 04. 17:15
A moslekkoaliciosok a meglepetéstől még a saját kampányukat is leállították! Gyurcsány halálos betegen is kéri a nagyképernyős kivetitest a NER piknikrol! Az ország 2. legfontosabb esemenyerol nem akar lemaradni.
Mócsing
2021. szeptember 04. 17:00
Van új logó, de a seggnyaló pereputty a régi :)
amaurote
2021. szeptember 04. 16:16
látom ott van orbán főpapjának, némethjúdásnak az embere is :)
T. Péter
2021. szeptember 04. 16:01
Láttátok, hogy Orbán új logójában rossz irányban állnak a magyar zászló színei? Azt sem tudja, hogy néz ki a magyar zászló... (Ugye, van, akinek leesik, hogy miért írom ezt a hülyeséget? :-))) )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!