Kellemes kognitív disszonanciát kívánok Puzsér Róbertnek

2021. november 14. 12:16

A szólásszabadság nevében cigányozásban lubickoló magyar szószaporítóknak írok.

2021. november 14. 12:16
null
Parászka Boróka
Parászka Boróka

„Gyakran járnak Székelyföldön bukaresti újságírók, szociológusok, jogvédők, természetvédők és borzadva állapítják meg azt, amivel muszáj szembesülni: természeti katasztrófa zajlik Erdély legfontosabb zöld övezeteiben. Rengetegek tűnnek el, a falopás mindennapos, fairtó és fafeldolgozó maffiák gyalulják a hegyoldalakat. Személyes tapasztalataikat össze is foglalják, megrendülten, megrémülten: a székely fatolvaj nemzet. A székelyek nem tisztelik sem az állami, sem a magántulajdont, önmagukat is meglopják. Ahova székely beteszi a lábát, ott pusztulás van. A székely falvak körül nincs más, mint tarlóégetés, és tövig vágott erdők: káosz és katasztrófa. 

A székelyeknek semmi sem szent. Fejszével kelnek, fejszével fekszenek, fejszével hálnak. Bicskával a szívükben élnek. Sokan vannak, akik úgy vélik: azért van ez, mert a székelyek tulajdonképpen nomád népek. Ázsiából lovagoltak ide, nyergük alatt puhítva a húst.  Nem ismerik, és nem tisztelik mások hazáját, mert ők maguk hazátlanok. Felélték, lepusztították az országokat, ahova betörtek, és rohantak tovább, hogy újabb és újabb otthonokat dúljanak fel. Annak ellenére, hogy ma már letelepedtek, ezt az örökségüket, ezt a kultúrájukat mégis éltetik tovább. Ki nem lehet nevelni, mosni, irtani belőlük. (...)

Kellemes kognitív disszonanciát és szép vasárnapot kívánok Puzsér Róbertnek, és a szólásszabadság nevében cigányozásban lubickoló minden magyar szószaporítónak. Disclaimer: a fenti szöveg Puzsér Róbert Wahorn András eltörlése című publicisztikájának az átirata, úgy is olvasandó.  Az eredeti szöveg a Magyar Hangban jelent meg, keressen rá az, akinek hét anyja van.”

Kép forrása: Facebook

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kontyos
2021. november 15. 11:01
Nagy baj van gyerekek...kilóg az orr a bukósisak alól.
1000bocs
2021. november 15. 09:32
Ez a nő annyira ostoba, hogy az olvasónak kínos..
Lolka-Bolka
2021. november 15. 07:53
Tipikus kommunista mindent gyalaz ami ertek . Roman lotyo bar ranezesre olyan gusztustalan hogy kivancsi vagyok ki kefeli ezt a formedvenyt
Vakfolt
2021. november 15. 07:47
A baszatlan rinyálásra van ám gyógymód!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!