Folytatódik az átlépési hullám a DK-hoz

2022. november 29. 11:45

Ezúttal Bodrozsán Alexandra, korábbi momentumos kecskeméti önkormányzati képviselő csatlakozott az ellenzéki párthoz.

2022. november 29. 11:45
null

Folytatódik az átlépési hullám, ezúttal Bodrozsán Alexandra kecskeméti önkormányzati képviselő csatlakozott a DK-hoz – erről értesít az MTI, a Demokratikus Koalíció közleménye alapján.

Nem ért véget a Demokratikus Koalíció felé irányuló átlépési hullám, ezúttal Bodrozsán Alexandra csatlakozott a DK-hoz. Alexandra önkormányzati képviselő, 2019-ben szerzett egyéni mandátumot Kecskeméten, jelenleg az ellenzéki szövetség frakcióvezető-helyettese.

„Bodrozsán Alexandra bizonyította, hogy az Orbán-rendszer kérlelhetetlen ellenfele, korábban ő tárta fel Kecskemét fideszes polgármesterének összeférhetetlenségét.A Demokratikus Koalíció üdvözli Bodrozsán Alexandra csatlakozását! Büszkék vagyunk rá, hogy egy igazságtalanságot nem tűrő, erős nővel bővült azok tábora, akik szerint az Európai Magyarország jelenti az egyetlen kiutat az Orbán-rendszerből!” – írja közleményében a DK.

(MTI)

Nyitókép: Bodrozsán Alexandra Facebook-oldala

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. december 01. 12:13
Ez az emésztőben is így megy, a nagyobb darabokhoz hozzátapadnak a kisebbek, és szép nagy darab bolyhos úszó szarszigetet képeznek, persze egyes részek olykor alámerülnek és a lubickolásból nem térnek vissza, de mindig úszik fel elég utánpótlás.
Magyarok Pásztora
2022. november 29. 18:34
Ne majrézz má, bodri bazzmeg!
madar299
2022. november 29. 16:07
Ezt a cenáriót még nem próbálták , vérszagra gyűl az éji vad. Bár ezzel a csótánnyal nem sokra mennek , ez is csak jóllakni szeretne .
hátakkor
2022. november 29. 14:41
Jobbik - Momentán - Dobrev Klein
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!