Szexuális visszaélés gyanúja miatt feljelentették a Krúdy Gyula Általános Iskola munkatársát

2023. február 14. 06:05

Bite Zsolt korábban arról beszélt: nem érdemes őt feljelenteni, mert olyan neves szervezetek védik, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ.

2023. február 14. 06:05
null

Szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt feljelentést tett a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense ellen Tényi István, miután kiderült

a közel negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi egy tizenöt éves fiúval „kavar”.

A Magyar Nemzet azt írja: a közérdekű bejelentéseiről ismertté vált Tényi István indoklása szerint Bite Zsolt – aki egyben az iskola fotósa is – egy tizenöt éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, mivel ez nem pedofília, hanem efebofília. Elmondása szerint a kettő közötti különbség az, hogy mivel a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, így az ő „szerelme” már nem számít gyereknek. Bite a videóbejegyzésében – amelyet időközben már törölt – egyébként azt is kijelenti: 

aki megpróbálja bármelyik hatóságnál feljelenteni, az nem fog sikerülni,

ugyanis őt olyan neves szervezetek védik, mint a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), a Helsinki Bizottság vagy éppen a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).

Az ügyben – bizonyítottság esetén – felmerülhet a szexuális erőszak bűntett gyanúja, ezért a feljelentő a Btk. 198. paragrafusának vonatkozó rendelkezései, valamint a Be. 29. paragrafusának pontjai alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kéri.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. február 15. 08:54
Kellett a feljelentés, hisz itt van Európa. De a szülőket nem értem. Nem emailokat, feljelentéseket kell írogatni, hanem a felismerhetetlenégig szét verni a buzi fejét. A hatóságokat sajnos kötik az "európei értékek". Szemet szemért, fogat fogért. Ennyire egyszerű.
21 gramm
2023. február 14. 13:02
Most hallom a rádióban, hogy ez a ragadozó, nem elégedett meg a gyerekek megrontásával, hanem öngyilkosságot népszerűsítő szövegeket is sulykolt nekik. Nagyon szigorúan kell fellépni jogilag vele szemben, ennek kéne lenni a próbapernek, hogy mit tudunk kezdeni a jelenlegi szabályozással. Aztán veselkedjen neki a törvényalkotás meg az alkotmánybíróság, nézzék meg, hogy mit bír el az alkotmány, és a lehető legszigorúbb gyermekvédelmi törvényt megalkotni! Teljesen elképesztő az a a cinikus gátlástalanság, az elbizakodottság, amivel arról beszél, hogy őt nem érdemes feljelenteni, mert majd a tasz meg a helsinki stb pajtijai megoldják........pfjjjjj.
Lajoss
2023. február 14. 09:00
Na,mégsem tanár..azért ne szomorkodjatok..
Ne szájalj
2023. február 14. 08:49
Szomoru, hogy ilyen elofordulhat, es felboszit a gondolat is, hogy egy ilyen alak gyerekekkel foglalkozhat. Remelem precedens erteku buntetest kap a Krudy igazgatoja, helyettese es az osszes erintett, akinek tudomasa volt a tanar viselt dolgairol (vagy ha nem volt, miert nem volt), es engedtek tanitani. Varom a TASz az AI, es az osszes jogvedo szervezet nyilatkozatat, valamint az EU es a belga kormanyet akik eljarast/pert inditottak ellenunk gyermek vedelmi torvenyunk kapcsan. Nos, itt van egy konkret eset, meg lehet mutatni, hogy mi a fontosabb, egy aberralt elme jogainak a vedelme, vagy gyermekeink mental higienes allapotanak a vedelme. Mondd, te kit valasztanal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!