Debrecenbe kéne menni, akkugyárat kéne szidni

2023. február 04. 11:32

A „hivatásos civilek” a kormány iránti gyűlöletükön kívül semmit nem tudtak idáig felmutatni.

2023. február 04. 11:32
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin

„Hisztériakeltés folyik a cívisvárosban. LEmentek vidékre a hivatásos civilek – szokták volt fennhéjázva mondani azok, akiknek mindig Budapestről lejt a pálya. Ám most egy olyan rekord volumenű beruházásról van szó, ami tragédia lenne, ha a nemzetközi nyomás alatt megroppanna. Ha a helyi hasznos hülyék, vagy a mondanivaló hiányában rombolni kész ellenzék, esetleg egy külföldi érdekcsoport megakadályozná. Nagy az ellenállás és ismét »hamis a baba«: Debrecenben ugyanis megjelentek a fizetett tüntetők, s velük együtt a Sorostól származó pénzek. Bízva a természetes bizalmatlanságban, az emberek félelmeire alapozva és Alisnky ajánlásait követve kezdetét vette az aknamunka. (...)

Bár mindig is igyekeztek létező témákhoz kötni, az igencsak heterogén összetételű, egymással is perlekedő »hivatásos civilek« (Békés Márton) a menetrendszerinti utcára vonulásuk okait, de végül is a kormány iránt táplált gyűlöletükön kívül semmiféle minőségi tartalmat, urambocsá’ alternatívát nem tudtak ez idáig felmutatni.

Mondták ugyan, hogy az internetadó ellen mennek, aztán a Fidesz-szákházat dobálták meg. Volt, hogy a magánnyugdíj pénztárak mellett szálltak síkra, mégis összefirkálták néhány műemléket és megdobálták a rendőröket. de olyan is történt, hogy a költségvetés elfogadása miatt vonultak utcára, aztán jött a CEU, meg a FreSZFE és így tovább, de kivétel nélkül erőszakos kormány-ellenes megmozdulás lett mindenből. Visszatekintve az őszi mozgolódásokra, ugyancsak egy kormányellenes hőbörgés rajzolódik ki, ami a Kata-tüntetésekkel kezdődött, majd az úgynevezett pedagógusdemonstrációkkal folytatódott… és most jöhet a debreceni akkumulátorgyár!Hivatásos civilek érkeztek a fővárosból, céljuk a hisztériakeltés.

Ámbár a főszereplők, a nem-kiválasztott szónokok is sokat tettek azért, hogy kilógjon az a bizonyos lóláb, miszerint itt valójában nem a civilek által védelmezett nemes ügyekről van már régen szó, hanem pusztán a választásokat vesztesen megélt emberek felhecceléséről. Ami természetes és bele is kell, hogy férjen egy demokrácia működésébe. Csak éppen nem őszinte.”

Nyitókép: Bohár Dániel, Facebook

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zorroro
2023. február 06. 16:13
Valóban vannak "hivatásos tüntetők" (nem csak hivatásos feljelentők - tényi). Titkosszolgálati beépített emberek, provokatőrök, a gázsijukat rogyástonyó minisztériumától kapják. Na őket mutogatják most elrettentőleg a verőlegények a kormánymédiában.
bagira
2023. február 06. 00:52
Mielőtt a közmeghallgatás elkezdődött két embert az ajtóhoz kellett volna állítani jelenlevőket igazoltatni , csak a helyi lakosokat beengedni . Megjelentek közt mit kerestek BP-i XIII kerületi Gyurcsányista kommunisták . Elkerülhető lett volna a soros ügynökök ordítozása ,nő megverés , cirkusz. Remélem ebből tanultak .
manitowoc
2023. február 05. 15:40
MIKÖZBEN Magyarország ázsiai országok (Kína, Dél-Korea) akkumulátorgyártásának idetelepítésében látja a jövőt, AKÖZBEN Szlovákia (bizony, Szovákia!) saját kutatások alapján fejleszt, gyárt akkumulátorokat és Szerbiába, Spanyolországba telepít akkumulátorgyárat. https://inobat.eu/facility/ https://inobat.eu/newsroom/inobat-signs-declarations-of-intent-with-the-republic-of-serbia-for-the-construction-of-a-new-ev-battery-gigafactory/ https://inobat.eu/newsroom/inobat-auto-signs-declarations-of-intent-with-spain-for-construction-of-new-ev-battery-manufacturing-plant/
Lajoss
2023. február 05. 11:17
Bizony,Ervinke,van még,aki kinyitja a száját..a Kesmát kapcsoljátok nagyobb fokozatra,ahogy szoktátok..:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!