Karácsony az újságírónak: Jelentkezzen át, és szavazzon Budapesten!

2023. március 20. 22:23

Az érdemi válasz elől kitért a főpolgármester, miután a 2024-es választási terveiről kérdezték.

2023. március 20. 22:23
null

Gyurcsány Ferenc még szeptemberben beszélt arról a Partizán nevű YouTube-csatornán, hogy egyáltalán nem alapértelmezett az, hogy a Demokratikus Koalíció támogatja Karácsony Gergely újraindítását a főpolgármesteri székért.

Közben január óta felgyorsult az ellenzéki politikusok migrációja a DK-ba: bő két hónap alatt párbeszédes, MSZP-s és momentumos, valamint jobbikos politikus is igazolt a Gyurcsány-pártba.

Ez adta az apropóját a Mediaworks hétfői videójának. Mivel korábban a Magyar Nemzet úgy értesült, hogy Karácsony Gergely már megpróbált ajánlatot tenni a baloldali pártoknak a DK erősödését ellensúlyozandó: javaslata értelmében 

a jelenlegi ellenzéki polgármesterek indulnának újra kerületükben a jövő évi önkormányzati választásokon, pártlogók nélkül.

A lap információ szerint a felvetés megosztotta a baloldali politikusokat, a Kétfarkú Kutya Párt pedig még korábban jelezte, hogy nem támogatják Karácsony Gergely indulását.

A Mediaworks riportere mindezekről próbálta volna kérdezni Karácsonyt. A főpolgármester kitérő választ adott: miután kiderült, hogy az újságíró nem Budapesten szavaz, arra kérte, hogy jelentkezzen át a fővárosba, ha ennyire érdekli őt a politikai pályafutása.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasgyari Tibi
2023. március 22. 14:37
Nem duma és baloldali ideológia népszerűsítés kell.
Sacap
2023. március 21. 12:35
Jövőre elleszel zavarva!
zakar zoltán béla
2023. március 21. 11:46
Flegma-cinikus senki...
Odone Ricci
2023. március 21. 08:09
Ez az, amit más országban nem lehet csinálni: átjelentkezni tetszés szerint máshova és ott szavazni. Mindenki az állandó lakhelyén szavazhat, ahol nyilvántartják. Ha külföldön él, akkor a nagykövetségeken és konzulátuson le lehet adni a szavazatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!