Rock and roll: betörtek egy idős hölgyhöz Nógrádban, aki erre letörte a betolakodó fegyverének csövét

2023. március 20. 17:22

Nem mindennapi eset Nógrád vármegyéből.

2023. március 20. 17:22
null

Mátraverebély-Kányás településen egy idős nő lakásába egy maszkot viselő férfi betört és a kezében fegyverrel vagy annak utánzatával a sértettől pénzt követelt – ismerteti a police.hu.

A nyomozás adatai alapján a férfi március 16-án  megjelent az idős asszony házánál, majd a hátsó ajtó biztonsági láncát a nála lévő fogóval levágta és az épületbe bement. A sértett a lánc levágásával járó zajra felriadt és a hátsó veranda ajtaja felé indult, ahol szembe találta magát a terhelttel. A fekete ruhába öltözött és maszkot viselő férfi a bottal közlekedő, idős asszonyra fogott egy fegyvert, vagy annak utánzatát és pénzt követelt tőle.

Erre a szépkorú közölte, hogy nem tud neki adni. Ekkor a nő a fegyvernek vagy annak utánzatának csövét megfogta, ami ennek következtében letört.

Az idős asszony ekkor segítségért kiabált, amire a férfi megijedt és elszaladt.

A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként pár órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves helyi férfit. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. A terheltnél megtartott kutatás alkalmával a rendőrök a lánc levágásához használt csípőfogót, valamint az arc eltakarásához viselt maszkot megtalálták és lefoglalták. Az eltört fegyvert is megtalálták. A férfit a nyomozók őrizetbe vették, kezdeményezték letartóztatását is.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakNézelődök
2023. március 25. 17:18
Azok kiérnek rögtön.
Fecoka
2023. március 20. 20:43
Lehet, hogy régen búcsús/céllövöldés volt :)
Krupp Skya
2023. március 20. 20:36
Magyar Bálint és Kuncze Gábor megtérítetnék a nénivel a szegény megélhetési kárát. Apuska eltörött a fapuska.
I.E.D.
2023. március 20. 18:53
Azt hittem, fegyveres rablás csak Budapesten van...mer' Karácsony, ugye, alkalmatlan....de hogy a romlatlan magyar vidéken, két stabil fidesz szavazó idáig jusson...elképesztő...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!