Levette a Facebook Havas Henrik egyik írását, amiben többször is szerepelt a „cigány” szó

2023. április 25. 20:16

Ilyen is rég volt: az extévés egy Magyar Nemzet-cikket hoz fel álláspontja igazolására.

2023. április 25. 20:16
null

Eltávolította a Facebook Havas Henrik egyik írását – derül ki az extévés legújabb posztjából.  A kérdéses írást mi is szemléztük,Győzikének üzenem, ha még mindig napirenden van a magyar cigányság megmentése, feltétlenül hívjon!”.

A hosszú cikkben többször is szerepelt a „cigány” szó.

Nem értek egyet az Ágival, szerintem nem arról van szó, hogy a tiltásról egy idióta, hülye döntött, szerintem egy algoritmus van a háttérben, nagyjából úgy, ahogy a CIA-nál” – reagált Havas a posztjában.

„Gondolom, itt gyűlöletszóként halásszák ki a betűtengerből azt, hogy ,,c..ány”. Az amerikaiaknál meg azt, hogy Allah akbar. Az viszont igaz, hogy a szövegkörnyezetet leszarják” – fejtegeti az extévés, aki ezután a Magyar Nemzet egyik cikkével példálózott.

Mindenesetre, idéznék a Magyar Nemzet c. nyomtatvány április 22-i számából. Kovács Richárd rendőr főhadnagyot mutatja be az interjú, mert az idén ő kapta ,,a hétköznapi roma hősnek” járó díjat. Kérdés: »Megsértem azzal, ha én a c…ny szót használom önnel kapcsolatban?« Válasz: ,»Egyáltalán nem, sőt, a más nyelvekben használt elnevezések (cigojner, dzsipszi, gitánó) ellen sincs kifogásom.«”

Na, ehhez mit szól a Facebook? Na és mit szól ehhez dr.Koltay András, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság és a Médiatanács elnöke? – teszi fel a kérdést végül Havas Henrik. 

Nyitókép: You Tube

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 26. 16:37
Ezt a palit ki kell tiltani mindenhonnan!
kujon
2023. április 26. 15:44
Most teljesen függetlenül a Havas vagy bárki véleményétől, az ilyen jellegű kinyilvánításokat nem a faszbúkra kell kitenni, hanem saját honlapra, blogra.Sokkal egyszerűbb és nincs cenzúra.Főleg, ha valami karibi térségben van hostolva.A faszbúk már régen nem erre való, ott legföljebb a honlap, blog címét kell nyomatni.
Hyazinth
2023. április 26. 12:40
Cickánypecsenye. Cickánykerék. Cickányútra megy. Cickánymeggy. Cickányhal.
llnnhegyi
2023. április 26. 10:16
Havas Henrik menj Csintalan Sándorhoz a kennelbe! Ott a helyed. Szarban bűzben érzitek jól magatokat! A" Magyar Hangban" Mocskos szájú aljas sunyi gazemberek vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!