Ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést Szlovákia a magyar határon

2023. április 26. 13:34

Május végén nemzetközi biztonsági konferenciát rendeznek Pozsonyban.

2023. április 26. 13:34
null

Május 24. és június 8. között a szlovák fővárosban, Pozsonyban rendezik meg a Globsec nemzetközi biztonsági konferenciát. Ezért ideiglenesen visszaállítják a határellenőrzést az ország Ausztriával, Magyarországgal, Csehországgal és Lengyelországgal közös határain – derül ki a felvidéki Új Szó beszámolójából.

Roman Mikulec belügyminiszter elmondta, a nemzetközi eseményen fontos közéleti személyek is részt vesznek, ezért kell kiemelten odafigyelni a biztonságra.

Nyitókép: GERGELY BESENYEI / AFP

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2023. április 26. 19:25
Aki a tengeren meg a zöldhatáron jön, azt meg osszuk szét... Életképek a bolondokházából.
Bitrex®
2023. április 26. 18:13
Előbb utóbb úgyis vissza lesznek állítva a határellenőrzések Európa szerte. Amelyik ország nem képes/akarja ellenőrzni határait, az gyakorlatilag felszámolja önmagát, összeolvad környezetével, elveszti önállóságát.
figyelő4322
2023. április 26. 17:47
A ki-nem-mondott érdekesség az lehet a határok lezárása ügyében, hogy (a cikk szerint) Szlovákia minden szomszédja határát lezárta, kivéve egyet! Onnan úgy látszik, nem várnak terroristákat, mivel aki onnan jön, az mind nagyszerű, törvénytisztelő, fenomenális ember. Ezek között rossz emberek nem lehetnek! De miért is? Talán azért, mert a Politikai Korrektség ezt diktálja? Remélem, csalódni fognak a tót 'rendezők...'
Akitlosz
2023. április 26. 16:52
Európa magyar szemmel: https://alphadesigner.com/mapping-stereotypes/europe-according-to-hungary
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!