Minden erőmmel azon leszek, hogy a magyar emberek biztonságát, mindennapi életét szolgáljam

2023. június 28. 14:31

Varga Judit miniszter asszonynak ezúton is köszönöm az elmúlt évek példa értékű munkáját.

2023. június 28. 14:31
null
Tuzson Bence

„Miniszterelnök úrtól azt a rendkívül megtisztelő feladatot kaptam, hogy augusztus 1-től igazságügyi miniszterként támogassam a magyar kormány munkáját. Minden erőmmel azon leszek, hogy új megbízatásomban a kormány tagjaként a magyar emberek biztonságát, mindennapi életét szolgáljam.

Varga Judit miniszter asszonynak ezúton is köszönöm az elmúlt évek páratlan, példa értékű munkáját, amelyet a magyar emberek érdekében végzett fáradhatatlanul. Az új megbízatásához ezúton is szívből gratulálok, munkájához nagyon sok sikert kívánok.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2023. június 29. 14:28
Példa értékű? Ha Jutkáról vesz példát, sok jóra nem számíthatunk.
Senki Alfonz
2023. június 29. 12:46
Senkit nem zavar - még őt magát sem - az a szigorú tény, hogy még nem hallgatta meg egyetlen országgyűlési bizottság sem, a köztársasági elnök még nem nevezte ki??!!!!!!!! Már ennyire le van szarva a jog, az alkotmányjog???
piszokalfréd
2023. június 29. 11:00
Ez csak az Orbán-féle bábjáték. Rakosgatja a figurákat ide-oda, de új emberek nincsenek.
Amanda51
2023. június 29. 10:33
Micsoda ellenszenves fazon, nyaralt a PR szakerto?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!