Ülésezett a Védelmi Tanács csütörtökön hajnalban

2023. június 08. 08:26

Orbán Viktor miniszterelnök az ukrán–orosz háborúban fokozódó harcok miatt hívta össze a testületet.

2023. június 08. 08:26
null

Csütörtökön hajnalban Orbán Viktor miniszterelnök összehívta a Védelmi Tanácsot az ukrán-orosz háborúban fokozódó harcok miatt – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor a Karmelita kolostorban megtartott ülésen hangsúlyozta: bár a tűzszünet és a béke lenne a legfontosabb, az ukrán-orosz háborúban ma éjszakától fokozódó harcok zajlanak.

Nekünk továbbra is Magyarország biztonsága az első – szögezte le a miniszterelnök.

A Védelmi Tanács ülésén részt vett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, Böröndi Gábor vezérkari főnök, Tajti Norbert dandártábornok, Kovács József államtitkár, nemzetbiztonsági főtanácsadó és Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár – ismertette Havasi Bertalan.

(MTI)

Nyitókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen ülésezik a Védelmi Tanács a Karmelita kolostorban 2023. június 8-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapasz
2023. június 08. 14:09
Az ajtón még befér magától Orbán, vagy mindig úgy kell áttuszakolni?
Ehetős Odó
2023. június 08. 11:32
Úgy tűnik, a nato megkezdi a világháborút.
pipa89
2023. június 08. 11:16
Hé, troll sereg! Látom, ma Gyurka soros ellenőrzést tart a gurulókért, hogy megdolgoztok-e pénzetekért, azért leptétek el az oldalt! 1. Ti ballipsik szartatok és szartok az országra, a nemzet számotokra megfoghatatlan fogalom, nemhogy a nép érdeke, a nép java! 2. Az ország biztonságát leépítettétek. 3. Felelőtlen gazdálkodásotok, a hazugság reggeltől estig, estéről reggelig, a nem-kormányzás etc 4. S talán a legnagyobb bűnötök, hogy 1949-től Hálózatra raktátok jutalékért az országot, amivel csak 1980-2010 között 242 milliárd dollárt pumpáltatok ki a szupertőkés Gazdáknak!!!! 5. Soha semmit nem csináltok, csak a hatalomért önmagáért ácsingóztok, hogy mikor tudjátok a kulcsokat jutalékért odadobni, hogy újra mehessen a gazdasági vérszivattyú! Ha ma elkezdeném sorolni, hogy az elmúlt 13 évben milyen téren ment előre az ország, még holnap is folytathatnám! Talán a legfontosabb, hogy 2010-ben valósult meg a teljes rendszerváltás az internacionalista banda süllyesztőbe küldése. Ennyit az Orbán-korszak legnagyobb érdeméről. Most lehet vinnyogni!
tintapaca
2023. június 08. 10:40
Most akkor veszélyben a Barátság? Ha felrobbantják, mit szól az unió, vagy a NATO?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!