Elárulta az elemző, miért nem beszélt béketerveiről Orbán Tusványoson

2023. július 25. 08:32

Deák Dániel a Klubrádiónak elmondta: a kormányfőnek olyan információi lehetnek, amelyek mellett nem időszerű ilyen javaslatokkal előállnia.

2023. július 25. 08:32

A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint azért nem beszélt a békéről a miniszterelnök, mert olyan információi lehetnek, amelyek mellett nem időszerű javaslatokkal előállnia, írja a Klubrádió

A hétfői Megbeszéljük vendége volt Deák Dániel, aki szerint Orbán beszédében inkább csak válaszolt a többi között a román politika bizonyos provokációira. „Nem kocsmai stílusnak, inkább odaszúrásnak” tartja Orbán kijelentéseit.

Deákot is meglepte, hogy bár az idei Tusványosi beszédet azzal hirdették meg, hogy eljött a béke ideje, a miniszterelnök nem beszélt a békével kapcsolatos elképzeléseiről. 

„Vélhetően vannak olyan információi a miniszterelnöknek – akár titkosszolgálati, akár egyéb forrásokból –, amely arra engedi következtetni, hogy ilyen javaslattal nem érdemes előállnia” 

– mondta az elemző.

Nyitókép: Földházi Árpád


 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. július 25. 18:44
OV már egy párszor elmondta, hogy mi a véleménye béke okán. USA üljön le tárgyalni Putinnal, addig nem lesz béke. Ezek után mit mondjon még?
KBA98
2023. július 25. 17:05
Okos és előrelátó!
esvany-0
2023. július 25. 13:28
"a miniszterelnök nem beszélt a békével kapcsolatos elképzeléseiről" Furcsa volna, ha mi akarnánk megmondani, hogy hogyan kössön békét Ukrajna és Oroszország. Ezt nekik kell megbeszélni. Mi csak annyit követelünk, hogy hagyják abba a gyilkolászást.
Pelso j.
2023. július 25. 13:27
békével kapcsolatos elképzelései-vélhetően..... dani, még, nevettess még.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!