Háromnapos kormányülés lesz Sopronbánfalván

2023. július 13. 10:14

Sajtóhírek szerint tárgyalhatnak az ukrajnai háború fejleményeiről és Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról is.

2023. július 13. 10:14
VARGA Mihály; PINTÉR Sándor; NAGY János; LÁZÁR János; SZALAY-BOBROVNICZKY Kristóf; ORBÁN Balázs; BORDÁS Gábor; KOVÁCS Zoltán; ORBÁN Viktor; NAGY István; SZIJJÁRTÓ Péter

Háromnapos kormányülés lesz Sopronbánfalván – derült ki Szijjártó Péter Facebook-bejegyzéséből. A külgazdasági és külügyminiszter, aki vilniusi a NATO-csúcsról egyenesen a tanácskozásra érkezett, kiemelte: 

Bonyolult és veszélyes nemzetközi helyzetben vagyunk, meg kell védenünk magunkat, a biztonságukat, a munkahelyeket és az értékeinket.

 

Sajtóhírek szerint a maratoni kormányülésen tárgyalhatnak az ukrajnai háború fejleményeiről és Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról is, emellett pedig minden bizonnyal áttekintik az EU-költségvetés kérdését és az uniós források helyzetét is.

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. július 13. 22:12
Sok hűhó,semmiért..
Átoperált Kiscsoportos
2023. július 13. 13:06
Cigányszopó Kolhozcselédek!!! Fóliázzatok be minden padot !!!
Pelso j.
2023. július 13. 12:45
Legalább a pogácsa, ásványvíz lesz elég?
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 13. 11:48
A reálbér csökkenése Magyarországon a legnagyobb mértékű...miközben Moszkvában roskadoznak a pultuk a minőségi nyugati árukkal, negyedáron mint nálatok. Egy moszkvai minimum kétszer jobban él. Ráadásul biztonságban, tisztaságaban, élhetően. Ez az olló kezd szétnyilni. Ti egy mocskos, cigánygyilkos, éhenkórász világban maradtok amit az uniótok rátok kényszerít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!