Kész, lehet csomagolni, köpcöském

2023. augusztus 28. 20:52

Ha ő mondja és a Népszavának, akkor úgy is van, és ebben az esetben nem kérdés, hogy júliusig túlesünk a halálozáson, a temetésen, de még a végítéleten is.

2023. augusztus 28. 20:52
Hont András
Hont András
Facebook

„Kész, lehet csomagolni, köpcöském, már a dátum is megvan. Ágh Attila ma a Klubrádiónak úgy nyilatkozott, hogy 2024. július 1-je lesz a Fidesz végítéletének napja. Ne vegyenek már sok tartóstejet, én azt mondom, vagy ne most kezdjenek bele a Harmonia caelestisbe. A rádió a hétvégén a Népszavában megjelent interjú miatt érezte szükségét meginterjúvolni a neves politológust, aki az interjúban azt fejtette ki, hogy az Orbán-rendszer már a végelgyengülés állapotába jutott. Ha ő mondja és a Népszavának, akkor úgy is van, és ebben az esetben nem kérdés, hogy júliusig túlesünk a halálozáson, a temetésen, de még a végítéleten is. Bár egy kicsit óvatosságra int, ha a előveszünk egy 2010-es Népszavát (mi mást?!), amelyben Ágh Attila, mondjuk, azt állítja, hogy elkezdődött a vég. Ugyanis, ha a vég kezdetétől a végelgyengülésig 13 év telik el, akkor a végelgyengülés állapotától a végig még sok interjú folyik le a Dunán.

Amúgy kamaszkoromban kedvtelve olvastam egy bizonyos Ágh Attila művelődéstörténész könyvét, jó, nem a »Bevezetés a marxizmus-leninizmus társadalom- és történetelméletébe« (Oktatási Minisztérium, Bp., 1975) c. munkát, nem is a »A politika világa. A marxista politikaelmélet alapvonásai« (Kossuth, Bp., 1984.) c. művet, hanem a »Betemetett nyomok, emlékek rönkjét«. Valószínűleg foximaxiból átképzett politológusként nagyobb marhaságokat lehet mondani. Kár.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. augusztus 30. 03:02
A nem szegényemberes Klubrádiót az Ágh is húzza.
ipolypart2
2023. augusztus 30. 01:13
És meg csodálkoznak, hogy tönkremegy a Népszava című szenny lap.
kobi40
2023. augusztus 29. 21:30
Na, Fed74 kiadta magából a hordalékot, mi lényege. Szíjjártó megválaszolt. De ugye, nem kell hadat üzennünk Oroszországnak, mert egy barom írt egy tankönyvet, te elmezakkant Jobbik/MiHaM-os Pressman -potyadék?!
Fed74
2023. augusztus 29. 20:57
Te mit kommunistázol te szarházi fasiszta tolvaj köcsög! A tolvaj pártodban több a kommunista, mint az összes többi pártban csicska Zsóti! Most nem hörögsz, hogy a tömeggyilkos Orosz barátaid le fasisztázták az 56-os hőseinket? Most nem tud folyni a szar a szádon te beszédhibás törpe szar! Most akkor most ki a hazaáruló te faszcimbáló kutya? Te meg a bandád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!