Orbán: Akit fogdára küldenek, neki a legrohadtabb munkákat is meg kell csinálni (VIDEÓ)

2023. augusztus 20. 22:59

Mit csinált a miniszterelnök, mikor sorkatona volt? Legújabb TikTok-videójából kiderül.

2023. augusztus 20. 22:59
null

Pucolt-e krumplit a katonaságnál Orbán Viktor? A kormányfő úgy felelt legújabb TikTok-videójában, hogy „ha csak krumplit pucoltam volna…”. Később elmesélte, Zalaegerszegen szolgált, egyetemi évei előtt, de utána is, igaz, akkor csak fél esztendőt. Mikor pedig megkérdezték, mi volt a legalja feladat, mit megcsináltattak vele, így válaszolt:

Mindent. Akit a fogdára küldenek, annak a legrohadtabb munkákat is meg kell csinálnia, mert kivezénylik, nadrágszíj nélkül. És az embert azt megcsinálja.”

A videó végén arról is vallott a kormányfő, hogy a priccsen alvás teszi-e az embert. „Igen, anélkül nehéz férfivá válni. A fogdán priccs van, két bakra kell föltenni. Adnak egy pokrócot is, hogyha jószívű az őrség, és akkor azon a priccsen kihúzhatod az éjszakát. Férfivá teszi az embert, nem fáj tőle az ember dereka” – közölte Orbán, jelezve, hogy szimatszatyra is volt.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FOB
2023. augusztus 21. 07:44
Ohh, ha Győri Gábor mesélni kezd!
drogqueen
2023. augusztus 21. 07:34
A moszkvai archívumol biztos megőrízték, hogy mit csinált...
Lajoss
2023. augusztus 21. 07:01
Sima besúgó volt,semmi több.
II.baljoska61
2023. augusztus 21. 06:55
A "táposok" (egyetemi előfelvételisek) nem voltak jók semmire. Ez is írnok volt, a rendkívül csúnya kézírása ellenére. "Pártvonalon" elintézte apuka...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!