Filmbeillő bunyó Bács-Kiskunban: egy hotel éttermében verekedtek össze

2023. szeptember 09. 11:39

Mindketten földre kerültek, végül kívülállók választották szét őket.

2023. szeptember 09. 11:39

Az ugyeszseg.hu arról ír, hogy a Kecskeméti Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt két férfival szemben, akik egy hotel éttermében szóváltást követően 

ököllel egymásnak estek és csak kívülállóknak sikerült szétválasztani őket.

Hozzáteszik: a vádirat szerint a budapesti és a nagykőrösi férfi tavaly december 21-én vendégként tartózkodott egy Bács-Kiskun vármegyei hotelban. A férfiak között 

a fürdőtérben szóváltás alakult ki. 

A vita később az étteremben folytatódott, amikor az idősebb vádlott meglökte a másik társaságban lévő férfit. Ekkor a fiatalabb férfi ismerőse egy pohár vízzel akarta lehűteni a kedélyeket, azonban a pohár kicsúszott a kezéből és összetört, megsebezve az idősebb vádlott arcát. Ő ekkor hátra fordult azért, hogy elégtételt vegyen, ám ebben a többiek megakadályozták. A fiatalabb elkövető átfogta az idősebb férfi nyakát, verekedni kezdtek és ököllel ütlegelték egymást. Mindketten földre kerültek, végül kívülállók választották szét őket – írják le az esetet.

Hangsúlyozzák: a vádlottak a kölcsönös bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. 

„Kihívóan közösségellenes magatartásuk alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen” 

– fogalmaznak szakszerűen. A Kecskeméti Járásbíróság büntetővégzésben 130 ezer illetve 150 ezer forint pénzbüntetést szabott ki velük szemben. 

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ToIeranciaterror
2023. szeptember 10. 08:43
Azt honnan veszik itt egyesek, hogy cigányok verekedtek?
FreedomEva3
2023. szeptember 09. 18:25
Nincs cigo kérdés, nincs, nincs…
nemecsek-3
2023. szeptember 09. 16:26
No és mi volt az etnikai összetétel?
Ehetős Odó
2023. szeptember 09. 16:07
Fasza. Egyre jobb a mandi. Most már csak azt a rovatot várom, amelyik kcsacsőrű, gumicsöcsű vászoncslédeket mutogat, lenge ruházatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!