Nagy Zsolt SzázSzón: Két órája nem történik más, mint hogy dagasztjuk a szart

2023. szeptember 09. 22:28

A színművész úgy fogalmazott, hogy „köröm alatti kosznak” érzi magát.

2023. szeptember 09. 22:28

A Mandiner szombaton beszámolt róla, hogy nem csak Kötcsén zajlanak az események, szombaton ugyanis megszervezték a SzázSzót, a Farkasházy Tivadar balatonszárszói telkén megrendezett liberális-baloldali fórum szellemi örökösének szegődő rendezvényt. Az Ujhelyi István–Farkasházy Tivadar-összefeszüléssel felvezetett eseményen számos mostani vagy expolitikus, többek között Niedermüller Péter, Márki-Zay Péter, Kuncze Gábor és Bod Péter Ákos is megjelent.

A hvg beszámolt róla, hogy az ellenzéki értelmiség egy része is összegyűlt:

felbukkant Oltai Kata és Nagy Zsolt, érkezett Szentesi Éva, Lukácsi Katalin, Márki-Zay Péter, Mesterházy Attila, Nyakó István Jordán Tamás, Komáromi Zoltán, Nagy Erzsébet, Somogyi Zoltán, Ligeti Miklós, de befutott Bajnai Gordon volt pénzügyminisztere, Oszkó Péter is, meg persze rengeteg újságíró, akik ezúttal nem írtak, csak ott voltak, beszélgettek a régi prominensekkel.

Nagy Zsolt véleménye

Nagy Zsolt színművészhez is megszólalt. Amikor megkapta a mikrofont, azzal kezdte, hogy majdnem elaludt Oszkóék beszélgetésén. Ezt követően azzal folytatta, hogy

két órája nem történik más, mint hogy dagasztjuk a szart. Ne szeressetek!”

A lap beszámolója alapján a közönségnek tetszett a színész szókimondása, ugyanis megtapsolták. Nagy Zsolt azt állította, hogy szégyelli magát a folyamatos pofázás miatt, miközben valójában pont azokon az eseményeken nincs ott az ellenzék értelmisége, amik igazán számítanak: az utóbbi időben a tanárok és a diákok mellett.

Kiemelte, hogy az ő szakmájában ha valami nem tetszik, nincs más választás, kussolni kell.

Úgy fogalmazott, „köröm alatti kosznak” érzi magát,

hiszen nem akarja magát Orbán Viktorhoz, a Fideszhez képest meghatározni, majd amikor a moderátori szerepbe kerülő Somogyi Zoltán meg akarta tapsoltatni felhorgadásáért, csak legyintett: „minek, dehogyis”. A tapsot ettől függetlenül megkapta.

Nyitókép: Youtube

 

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. december 13. 16:34
Nagy Zsolt nevű exhibi pojáca ismét kapott némi médiafelületet. Ennyi.
goldie-2
2023. szeptember 15. 12:44
Gratulálok lényeglátó Értelmiségi! Valóban az vagy!
catalina11
2023. szeptember 11. 07:54
A színművész úgy fogalmazott, hogy „köröm alatti kosznak” érzi magát." Soros György körömpiszka!
catalina11
2023. szeptember 11. 07:52
A színművész úgy fogalmazott, hogy „köröm alatti kosznak” érzi magát." Én nem érzem.Tudom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!