Novák és Musk

2023. szeptember 26. 22:08

Novák Katalin fontos és jó ügyet vállalt föl, és egyre tekintélyesebb szövetségeseket szerez hozzá.

2023. szeptember 26. 22:08
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Van abban valami zavarba ejtő, hogy egyes emberek, pusztán azért, mert mérhetetlenül sok pénzük van, tényezővé válnak a nagypolitikában. És ez még csak nem is a sokat kárhoztatott és mára meg is szűnt virilizmus, ami egy adott település legtöbb adót fizető lakosának adott különleges jogokat, hiszen a mai szupergazdagok esetében korántsem biztos, hogy ők fizetik a legtöbb adót. Sőt.

Közéjük tartozik Elon Musk, a világ leggazdagabb embere, akinek a vagyona a Forbes szerint ma, szeptember 26-án 250,3 milliárd dollár, nagyjából másfélszerese az éves magyar GDP-nek. Ez súlyt ad a szavainak az egész világon, különösen azóta, hogy övé a Twitter/X, ami az egyik legbefolyásosabb közösségi médium. Nem is csak az övé, használja is. 

Szóval jelentősége van annak, hogy Musk találkozott Novák Katalin köztársasági elnökkel, és publikusan egyetértettek a fejlett világ gyermekvállalásának fontosságában. Novák Katalin fontos és jó ügyet vállalt föl, és egyre tekintélyesebb szövetségeseket szerez hozzá.
Írtam már, most megismétlem: nagyszerű elnökünk van, aki úgy alakít ki önálló politikai arcélt, hogy egy hajszálnyival sem lép túl az alkotmány megszabta kereteken.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 28. 06:39
Kétségtelenül imponaló volt, ahogy a kegyelemtelen ribanc - kék sárga rongyokba bújva - rohant leszopni a hohol zsidó bunkergoblint. Azota sokadjára hebegi el két lucskos szopása közepette, hogy neki mennyire fontos a hoholok lopott hazájának területi sérthetetlensége. A magyarokét le se szarja. A karpátaljai magyarokat se. Rohadjon meg a pufajkás múoszos kedvencével - a gerinctelen, jobber tarsait megtagadó - bencsikkel együtt!
llnnhegyi
2023. szeptember 27. 07:56
Bencsik , te ne nyúlj semmihez! Még elrontod!
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. szeptember 27. 07:39
Bencsik Gábor is oltott
gyzoltan-2
2023. szeptember 27. 07:13
"Írtam már, most megismétlem: nagyszerű elnökünk van, aki úgy alakít ki önálló politikai arcélt, hogy egy hajszálnyival sem lép túl az alkotmány megszabta kereteken.” Vitatnám e véleményt, de felesleges, értelmetlen... Egyre fogy a bizalmam, talán másoké is, hogy Novák Katalin felnő a mellőzött magyarok Nagyasszonyává, ki politikai tényezőként védelmet nyújt a magyarságnak..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!