Rómára figyel az európai jobboldal a hétvégén – nyitóbeszédet mond Orbán Balázs

2023. szeptember 27. 13:32

Egy olasz újságíró közösségi oldalán „senkiházi férfiaknak” nevezte a részvevőket, a Népszava munkatársa is megosztotta a bejegyzést.

2023. szeptember 27. 13:32

Halmai Katalin, a Népszava Brüsszelben élő tudósítója arról ír X-oldalán, Francesca De Benedetti olasz újságírónő értesüléseire hivatkozva, hogy a hétvégén Rómában tartanak tanácskozást „az európai populisták és az EP-választásokra készülő szuverenisták”.

Benedetti a résztvevőket „senkiházi férfiaknak” minősítette, 

akiknek a célja a „változó többség” 2024 júniusa után.

Halmai olasz kollégája posztjához kapcsolódóan hozzáfűzi, hogy az eseményen „szélsőjobboldali pártok és politikusok vesznek részt”. Nyitóbeszédet mond Orbán Balázs, a magyar kormányfő politikai igazgatója is – írta a Népszava munkatársa közösségi oldalán.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatják:

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. szeptember 28. 06:19
Dehogy senkiháziak. Nyilván akad közöttük pár naiv idealista. A többi meg a szokásos: megélhetési szélhámosok, kalandorok, botcsinálta propagandisták és talpnyalók. Egyébként, meg kell kérdezni az utca emberét a jövő héten, hogy mi a véleménye a tanácskozáson elhangzottakról. A tőzsde addig kivár....:)
Palatin
2023. szeptember 27. 23:19
Gyurcsány ma a legjobban éppen attól retteg, hogy ebben a rendkívül zürös, rizikós idöszakban az ország gondját-baját a nyakába vegye. De akkor miért tesz úgy, mintha ME akarna lenni? Neki az nagyon jó, hogy Orbán stabilan tartja az országot, eközben Fecó pezsgözhet, felelössége nincs, játszhatja az okoskodó forradalmárt. Gyurcsány valójában csak szórakozni akar ezzel a "politizálgatással". Neki, a léha szélhámosnak, egy óriási móka, hogy Orbánt, akit irigyel, gyülöl ahol tudja gáncsolja. És teszi mindezt óriási gázsiért. De nem szeretne Orbán helyében lenni. Talán majd akkor, ha az országnak megint jól megy... Ugyan már, megvan ö nagyon jól az ellenzéki, link szélhámos szerepben, jó fizetéssel, csak pofázni, nagyot mondani, hazudozni, "szerepelni" kell, és ez neki nagyon megy. Ezért örül a 10-15%-os támogatottságnak is, és az mindig meglesz nek. Mindig lesz annyi balgatag választó, akik bejuttatják és ott nagy gázsiért szórakozzon, felelösség nélkül lubickoljon, pancsikoljon.
Palatin
2023. szeptember 27. 22:59
Miért szavaznak valakik olyan figurákra, mint Gyurcsány, Karácsony és Co. A gyurcsányista ellenzék, - támogatóival együtt -, egy szellemileg és morálisan alulvilágitott csöcselék. Ennek az ócska, gányós bolsevista, trágár kisebbségnek sajnos igenis vannak támogatói. De nehogy azt higgyük, hogy a támogatók egyetértenek velük és azért támogatják öket. Nem. A baj ennél sokkal súlyosabb. Az aljamagyar nem azért támogatja a gyurcsányista haramiákat, mert egyetért velük. Dehogy ért egyet velük... Hanem azért támogatja öket, hogy a honfitársaiknak behúzzanak egyet, kicsesszenek velük, elrontsák az örömüket stb. Gondolj arra, hogy az alja-huligánok miért verik szét a buszmegállókat, miért mocskolnak össze mindent a közterületeken, miért rongálnak meg mindent ami az útjukba kerül? Nem azért, mert az nekik tetszik, hanem azért, hogy a honfitársaikat bosszantsák, kárt okozzanak nekik, hogy elrontsák az örömüket, a napjukat. Nos, Gyurcsány támogatói is pontosan így müködnek.
Palatin
2023. szeptember 27. 22:10
Minden politikus, minden vezetö csinál kisebb-nagyobb hibákat, söt még Nobel-díjas tudósoknak is vannak tévedéseik. Mindezzel együtt, - a fö sodrot tekintve -, Orbán egy zseniális államférfi, mellette a hazaáruló csibészek joggal nem jutnak labdához, ezért próbálják hazugságokkal, trágáságokkal támadni, de ö csak nevet rajtuk. Az ellenlábasait és ellenségeit ezért az unióban is, itthon is majd megeszi a frász, mert érzik, hogy ezt a hegyet nem fogják tudni megmászni. Ami pl. a nemzetellenes ballibsi magyar ellenzéket illeti, - akik már eszelös ámokfutókká lettek ettöl a belsö gyötrelemtöl -, ök még oxigén palackkal sem tudnák megmászni Orbán kukába dobott, elhasznált papucsát sem. A gyurcsányista ellenzék annyira utálja a saját hazáját, a saját honfitársait, hogy ök a magyarok minden sikerét egy sorscsapásként élik meg. Az ellenzéket egyáltalán nem érdeklik se a választók, se az ország. Ki kell halni a gyurcsányistáknak ahhoz, hogy egy új, normális nemzedék szerephez juthasson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!