A bukott miniszterelnök-jelöltnek jobb sajtófigyelőket és élesebb szemeket kívánok!

2023. október 10. 11:45

Márki-Zay Péter vehemensen követelte az Izraelben rekedt magyarok kimentését, miközben a Magyar Honvédség gépei már úton voltak vissza Budapestre.

2023. október 10. 11:45
Nagy János
Nagy János
Facebook

„Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester vehemensen követelte az Izraelben rekedt magyarok kimentését, miközben a  Magyar Honvédség gépei már úton voltak vissza Budapestre.

Ma reggelig 3️ járat összesen  3️2️5️ embert menekített ki Izraelből, köztük 1️5️ külföldi állampolgárt és 4️6️ gyermeket.

A magyar kormány töretlenül dolgozik a magyar emberekért, Magyarországért, köszönet a munkájukért a honvédségi és külügyi dolgozóknak!

A bukott miniszterelnök-jelöltnek pedig jobb sajtófigyelőket és élesebb szemeket kívánok!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. október 10. 17:16
Még mindig van a csodaládikás pénzből?
Majdmegmondom
2023. október 10. 16:04
Na, azért arra nem lennék büszke, hogy leégettem MZP-t! Az a szerencsétlen balfasz egyedül is képes lejáratni saját magát. Ez most is így történt. Ilyenkor már nem sportszerű belerúgni!
llnnhegyi
2023. október 10. 14:30
Még mindig a helyén van Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszter?? Alszanak? Máskor jobb javaslattevőket válasszanak ki,miniszteri állásra! Vissza Petőfi Sándort! Lemeszelni Mária Terézia osztrák qrva nevét magyar laktanyaként használt épületekről!!
steweq
2023. október 10. 14:06
Én Márki-Zay-nak élesebb elmét kívánok. Mert aostsni nagyon tompa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!