Elon Musk a magyar családpolitikát méltatja az X-en

2023. október 18. 13:30

„Nagyszerű ösztönző program Magyarországon!” – reagált a világ leggazdagabb embere Novák Katalin legújabb kérdésére.

2023. október 18. 13:30
null

„Hány gyermeket szeretnél?” – tette fel a kérdést Novák Katalin az X-oldalán. A köztársasági elnök megjegyezte, hogy Magyarországon a 4 vagy annál több gyermeket vállaló anyák mentesülnek a személyi jövedelemadójuk fizetése alól. Novák Katalin egy szavazást is indított ebben a kérdésben.

Nagyszerű ösztönző program Magyarországon!”

– reagált a posztra Elon Musk is.

A Mandiner szeptemberben beszámolt róla, hogy Elon Musk a demográfiai csúcsra nem tudott eljönni, ennek ellenére később Austinban már személyesen tudott beszélni Novák Katalinal.

Októberben arról is beszámoltunk, hogy az X-oldalán tett közzé felhívást a köztársasági elnök.

Novák Katalin arról posztolt, hogy innentől tíz héten keresztül minden egyes nap fel fog tenni egy kérdést a gyermekvállalással kapcsolatban. „A cél: jobban megérteni. Mert a gyerekvállalás megmenti a világot” – fogalmazott az államfő.

Ehhez a felhíváshoz csatlakozott Elon Musk is, aki csupán annyit reagált, hogy: „Csináljuk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép forrása: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 18. 15:27
salátásAkitlosz 2023. október 18. 13:45 "nem lehet hogy neki ez már csak pet project?magyarul szívügye?" Nem. Elon Musk általánosságban is olyan hozzászólásokat tesz, amelyekkel az X használóit bátorítja, lelkesíti. Miközben sarkos, magánvéleményt nem fogalmaz megy. Musk nem politizál. Musk üzletel. A saját cége forgalmát növeli a hozzászólásaival és ingyenreklámot csinál magának és a cégének. Erre céloztam azzal, hogy a Mandiner nem érti. Ezek szerint salátás sem. :-(
lájkbajnok
2023. október 18. 14:40
Mikor mennek már szobára?
salátás
2023. október 18. 14:32
félhülye moslékos kommentelőink szerint a kis növekedés nem növekedés,de azért tíz néven is szeretnék ezt nyomatékosítani :DDD
drogqueen
2023. október 18. 14:21
Vajon a számokat is közölték vele? Nem ez a program lesz a minta ahhoz, hogy a Nyugat demográfiai hanyatlását megállítsák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!