Ki is támogatja Putyint?

2023. október 30. 10:39

A kétszínűség netovábbja, hogy miközben az európai vállalatok oroszországi kivonulást ígértek, szinte senki nem ment sehová, és szép profitra tettek, tesznek szert Oroszországban.

2023. október 30. 10:39
Both Hunor
Both Hunor
Pesti Srácok

„Dühítő olvasni, hogy az Európai Unióban egyes politikusok rosszallásukat fejezték ki amiatt, hogy Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal tárgyalt kínai látogatása során. A magyar miniszterelnök elmondta, hogy a béke előmozdítása érdekében beszélt az orosz elnökkel, és még Emmanuel Macron is hasznosnak nevezte a találkozót, mégis több kormányfő is kötelező hisztirohamot kapott a megbeszélés miatt.

Úgy vagdalkoznak Magyarországgal szemben, hogy közben az európai uniós országok több mint 10 milliárd euró értékben vásároltak nikkelt és titánt Oroszországtól, így pénzelve Putyint. De a kétszínűség netovábbja az is, hogy miközben az európai vállalatok oroszországi kivonulást ígértek, szinte senki nem ment sehová, és szép profitra tettek, tesznek szert Oroszországban. A legdurvább nyilatkozatot Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök tette, aki elmondta, hogy Orbán Viktor amit Putyinnal csinált, az egy középső ujj az összes katonának és ukránnak, akik nap mint nap meghalnak.

A luxemburgi mellett a lett és litván miniszterelnök is felháborodott a találkozón. A litván elnök például azt mondta:

Több mint furcsa azt látni, hogy flörtölni kezdünk egy olyan rezsimmel, amely kegyetlen atrocitásokat követ el Ukrajna területén.

Ezek ugye ugyanazok az országok, amelyeknek azzal viszont semmilyen problémájuk nem volt, hogy a városaikban a Hamász palesztin terrorszervezet Izrael elleni terrortámadását követően szimpátiatüntetéseket tartottak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 30. 15:37
Prosti srácok…ugyammá…🤮
Ad majorem Dei gloriam
2023. október 30. 14:00
Én.
dryanwolf
2023. október 30. 12:36
...hisztirohamot kapott a megbeszélés miatt. Mer' ugye: "...ha nem akarunk, akkor nem táncolunk!")
fideath-7
2023. október 30. 12:06
"De a kétszínűség netovábbja az is, hogy miközben az európai vállalatok oroszországi kivonulást ígértek, szinte senki nem ment sehová, és szép profitra tettek, tesznek szert Oroszországban" ---------------------------- Ennyire van képben a szaros propagandista. A valóságban 500 vállalat teljesen kivonult Oroszországból, másik 500 vállalat abbahagyta az oroszországi működését. (vagyis a háború után tervezi az újraindítást) 151 cég csökkentette oroszországi jelenlétét. 175 cég jelenleg "kivár". 230 cég meg változatlanul ott marad. https://apnews.com/article/what-companies-left-russia-5f7ec93e6bee1ffe1758811d2f450fb3 A szarfaszú propagandistának egy 10 másodperces Google-keresésre sem futotta. Vagy ha igen akkor tudatosan hazudik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!