Kitálalt Gyurcsány felesége: akkora itthon a diktatúra, hogy 2026-ban 51 százalékkal fognak nyerni

2023. október 31. 15:03

Dobrev Klára leszögezte: „a DK az egyetlen komolyan vehető alternatíva a Fidesz rendszerével szemben. Mi ezt megszoktuk, elviseljük. Másnak is fel kell készülnie erre”.

2023. október 31. 15:03
Dobrev Klára, a miniszterelnök felesége, Vlagyimir Putyin orosz államfő és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök otthonuk erkélyén, amikor a magyar kormányfő ebéden látta vendégül az orosz elnököt.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Interjút adott Dobrev Klára a 24.hu-nak, amelyben diktatúráról, Putyinról, a DK ambícióiról és még a diktatúráról is beszélt.

Miért indul a DK a választáson, ha diktatúra van?

A Gyurcsány-párt korábbi miniszterelnökjelölt-jelöltje az interjú során számos alkalommal említette, hogy szerinte Magyarországon diktatúra van. A cikk szerzőjének kérdésére azonban, miszerint „reális diktatúrázni akkor is, ha épp diktatúra nincs hozzá?”, Dobrev Klára közölte: szerinte „a diktatúrának vannak díszletei, nem új a történelemben”, noha szerinte a Gyurcsány-párt „nem” egy ilyen díszlet. Arra a kérdésre pedig, hogy „ha diktatúra van, akkor miért indulnak el a választásokon?”, úgy fogalmazott: „volt a történelemben jó pár példa arra, hogy egy diktatúrát választáson győztek le”.

A lap hasábjain megjelent interjúban a politikus ilyen példát azonban nem említett:

Fotó: Képernyőkép, a 24.hu-interjújának részlete

Orbán kézfogása Putyinnal „merénylet”, de az, hogy Dobrevék házában is járt, az a „maitól eltérő putyini politika”

Dobrev Klára az interjú során Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin kézfogásáról is beszélt. Mit fogalmazott: „az a magyar emberek elleni merénylet volt.” Arra a felvetésre azonban, hogy Dobrev Klárának még az otthonában is járt Vlagyimir Putyin, Gyurcsány Ferenc felesége már többek között azt mondta:

a 2000-es években minden európai vezető, az USA elnöke is találkozott és kezet fogott Putyinnal.”

Mint részletezte: „egy, a maitól gyökeresen eltérő világpolitikai helyzetben és a maitól eltérő putyini politikával.”

A 24.hu teljes interjúját Dobrev Klárával itt olvashatja.

***

Nyitóképen: Dobrev Klára, a miniszterelnök felesége, Vlagyimir Putyin orosz államfő és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök otthonuk erkélyén, amikor a magyar kormányfő ebéden látta vendégül az orosz elnököt 2006-ban. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2023. november 12. 20:22
Maitól eltérő politika, mert az Apró klán vezérelte.Mi más is lehetett volna? Meghívni a villájukba, had egye a jó népet a luxus fuvallata. Aztán amikor a szoba-konyában elalszik a 3 gyerek, lehet örülni, hogy mi elképzelhetetlen a számukra. Éljen a DK!
tapir32
2023. november 12. 19:52
A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkrement volna. A dollárbaloldal egyetlen intézkedést sem támogatott, amivel a családokat és a munkahelyeket védjük az inflációtól. Soha nem támogattak és nem szavaztak meg egyetlen szociális intézkedést sem. A minimálbér emelést sem! Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata soha nem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha nem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani.
Palatin
2023. november 05. 22:43
A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Ö az, aki legkevésbé kell a magyaroknak.Dobrev nekünk semmire nem jó, semmire nem kell. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
bagira002
2023. november 03. 16:34
Gyurcsányné szerint az diktatúra ha nincs diktatúra .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!