Na végre megtudtam, ki is az az Azahriah

2023. október 17. 11:57

Orbán Viktor kihívója, a demokratikus ellenzék utolsó reménysége.

2023. október 17. 11:57
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Na végre megtudtam, ki is az az Azahriah, akivel tele van a közösségi média.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor kihívója, a demokratikus ellenzék utolsó reménysége. (Civilben előadóművész, aki közel-keleti lakodalmast énekel.)”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secerror
2023. október 18. 11:13
Tara Verde 2023. október 17. 23:44 Közel-keleti lakodalmas??? --- A Közel-keleti beütés érdekes, nekem is átjött, nem nehéz ezt kihallani a zenéjéből. Ezzel a névválasztás is egybevág, Azahriah (Uzziás) ugyanis Júda társkirálya volt Kr. e. 791-től. Az meg ugye nem Európa. :) Viszont amit írtál a romapopról (ők is Keletről gyökereztethetők...) szintén jó meglátás, ez is beugrott nekem is. Ügyesen összegyúrta azt az életérzést, ami egyszerre "rajos" és hangulatában keleties. Piszok ügyesen ráérzett erre, és ahogy fentebb is írták, ügyesen megcsinált producerzene az öve, ami egyébként valóban egy kutyaközönséges Muzsika TV-s popzene. Pont, amilyen a romapop. Rést talált Azi, és jó érzékkel tömi! Ugyan rajongója nem leszek, de drukkolok a srácnak. :)
Ez D-dúr és e-moll
2023. október 18. 01:09
"Lami66 ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. október 17. 20:49 Látszik, hogy a Kádár korszakot csak hallomásból ismerted. Akkor ha valaki nem tudott pártengedélyt szerezni, baszhatta, sehol se tudta előadni amit akart..." Ritka ostoba egy jószág vagy te, komám! Egy kurva kumma szót sem értesz abból, amit mondtam, de azért megmondod a frankót. :-) Egy betűt sem írtam arról, hogy mit tehetett valaki pártengedély nélkül és mit nem, arról beszéltem, hogy színesebb és gazdagabb volt a kulturális élet, mint manapság. De gondolom, ez téged akkoriban sem igen érintett és ma sem, úgyhogy, nem is várható el tőled, hogy értsd, mit jelentenek a szavaim.
Tara Verde
2023. október 17. 23:44
Közel-keleti lakodalmas??? Bocs FAM, de megint melléfogtál. Nem kicsit. Azahriah zenéjének valóban van egy kis keleties beütése, meg a művésznévnek is be lehet dőlni, de ez a szöveg és hangzásvilág sokkal inkább az, amit a közelmúltban a magyar roma popzenészek próbáltak elérni, de valódi tehetség híján nem sikerült nekik. Ez nem közel-keleti zene, ez színvonalas cigány popzene, ettől olyan sikeres. A srácnak van egy enyhe cigányos akcentusa is. Azért remélem, ezt a Közel-Kelettel való maszatolást nem azért csinálod, itt az izraeli tragédiák árnyékában, hogy kimutasd, a magyarok tömegesen valójában az arabokat szeretik. Ez elég alja trollkodás lenne. Mindentől függetlenül a csávó a hallgatható tartományban van a magyar zenei piacon.
Ez D-dúr és e-moll
2023. október 17. 21:24
"Bulldog Orange---> Ez D-dúr és e-moll 2023. október 17. 19:13 Elfelejted, hogy közben az internet megváltoztatta a világot! Ennek nem kell örülni, én sem teszem, de ez a valóság! Sokkal gyorsabb, és ebből kifolyólag felszínesebb lett a világ." 2006 után már nálunk is nagyon pörgött az internet. Több tucatjával (vagy százával?) voltak keresztény, nemzeti, konzervatív site-ok, blogok, szép számmal nagyon tartalmasak és színvonalasak, legtöbbjét civilek hozták létre és működtették ingyen és önszorgalomból. A Fidesz 2010-es kétharmados győzelmében nem kis szerepe volt ennek a jobbos kommunikációs "forradalomnak". 2012 után a Fidesz ugyanúgy hagyta elhalni ezeket az oldalakat, ahogy korábban a polgári köröket is (itt-ott még rá is segít a kimúlásukra) és módszeresen kiépíti bulvárszemléletű propagandagépezetét. Nézd meg, hogyan néznek ki most a nemzeti tartalmak az interneten (még a hivatalos, intézményi oldalak is elhanyagoltak, agonizálnak)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!