A Pizza King palesztin származású tulajdonosa: Magyarországon még egyszer se mondta nekem senki, hogy terrorista

2023. november 12. 08:50

Melhem Saad elmondta, hogy a Partizánon „próbálják olyan szemmel mutatni az országot, ami negatív, de ez se közelről, se messziről nem állja (meg a helyét)”.

2023. november 12. 08:50
null

A Pizza King palesztin származású tulajdonosa, Melhem Saad volt a Politikai hobbista vendége szombaton. Mint ismeretes, Melhem nemrég arról írt, hogy Karácsonyék rászálltak, miután elhatárolódott tőlük 2019-ben, és szereti Magyarországot, illetve ma is büszkén vállalja, hogy kormánypárti.

Ezt is ajánljuk a témában

Egyáltalán nem elképzelhető Magyarországon, hogy a palesztin származása miatt azt mondják rá, hogy terrorista”

 – szögezte le Melhem Saad Jeszenszky Zsolt felvetésére. Jeszenszky ezt megerősítette: „Magyarországon nincs is okunk arra, hogy egy palesztinról azt gondoljuk, hogy terrorista, mert a Magyarországon élő palesztinokkal soha az életben nem volt ilyen probléma”.

Melhem Saad elmondta, hogy a bátyja fogorvos, s az egész helyzet kapcsán megjegyezte, hogy 

próbálják olyan színben feltüntetni az országot, ami negatív, de ez se közelről, se messziről nem állja (meg a helyét)

 – csak egy olyan ember csinálja, akinek valami érdeke van ebből”.

A Politikai hobbista teljes adását ide kattintva lehet megtekinteni.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. november 12. 21:37
Magyarország megvédi a zsidó és iszlám és más vallású embereket is! Itt biztonságban vagytok Orbán országában! Viszont legyetek ti is résen zsidók és palesztinok, mert gyurcsánynéék mindent megtesznek, hogy ellenetek tegyenek! Ők árulók! Mindent elmondtam ezzel! Az árulónak mi jár???!!!
Akitlosz
2023. november 12. 16:34
Csak azért, mert nem hajlandó terroristának öltözni. https://www.youtube.com/watch?v=X97WeCPrkR0 https://www.youtube.com/watch?v=2HNrFVctHAc https://www.youtube.com/watch?v=61XAzWKG2ws
0123456789-2
2023. november 12. 15:16
https://infostart.hu/kulfold/2023/11/12/izrael-harcjarmuvekkel-sorakozott-fel-a-feltetelezett-hamasz-kozpont-korul#
Málaga21
2023. november 12. 13:07
Azért anno a fő ájrópéer demokratánknak sikerült egy komplett futballválogatottat leterroristáznia. Bocsánatkérést követelnek a szaúdiak Gyurcsány kijelentése miatt https://index.hu/kulfold/szaud0222/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!