Dömötör Vadainak: Akik teljesen legatyásították a Magyar Honvédséget, azok ne kritizáljanak

2023. november 20. 19:06

Dömötör hangsúlyozta, hogy Vadaiék idején tizenegynéhány tartalékos volt, a használható repülőgépek száma pedig meredeken csökkent.

2023. november 20. 19:06

Az Országgyűlés hétfői ülésén Vadai Ágnes DK-s képviselő azt mondta, hogy nem vagyunk biztonságban, és amíg marad az Orbán-rendszer addig nem is lehetünk. Dömötör Csaba országgyűlési képviselője, parlamenti államtitkár válaszában kifejtette, hogy Gyurcsányék kormányzása alatt teljesen lenullázták a honvédséget.

Dömötör azt is elmondta, hogy Vadaiék idején tizenegynéhány tartalékos volt, a használható repülőgépek száma pedig meredeken csökkent.

Tankokat ajándékoztak más országoknak, tették ezt úgy, hogy azokat a tankokat más országok még használták. És ezek után jön azzal, hogy ez a kormány nem veszi figyelembe a honvédelem fejlesztését” 

– fogalmazott az államtitkár. 

„Az elmúlt években indult meg a honvédség elmúlt évtizedekben bemutatott legerősebb fejlesztési programja. Nem kell, hogy önök egyetértsenek ezzel, de legalább azok akik teljesen legatyásították a Magyar Honvédséget, azok ne kritizáljanak” 

– hangsúlyozta válaszában Dömötör Csaba. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 21. 17:13
Vadai a markotányosnő!
Uztu
2023. november 21. 16:34
Fidez 13 éve van kormányob
llnnhegyi
2023. november 21. 16:04
STOP CSÁD! STOP WAR! STOP MAGYAR KATONÁK! Mentsétek ki Szalay Bobri Kristófot , honvédelmi minisztert a hadsereg közeléből!
bölcsuhú
2023. november 21. 09:21
A DK döglégy/lódarázs kontingense láthatóan megszállta a Mandit! Tomassoval a demokratával az élen (hacsak nem ő mindegyik!).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!